Λίλιαν: Ο «κρυμμένος» όμηρος που νίκησε τους μακελάρηδες του Charlie Hebdo

Ένας 27χρονος εργαζόμενος στην εκτυπωτική εταιρεία στην πόλη Νταμαρτέν, ήταν ο όμηρος που είχαν όλες αυτές τις ώρες οι τρομοκράτες αδερφοί Κουασί.

Το μαρτύριο του 27χρονου έληξε με την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων όπου έχασαν την ζωή τους οι δύο ισλαμιστές [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ]. Το εντυπωσιακό με τον νεαρό που ονομάζεται Λίλιαν ήταν ότι όλες αυτές τις ώρες παρέμενε κρυμμένος κάτω από ένα κουτί προκειμένου να γλυτώσει από τα αδέρφια.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης,

ο νεαρός ήταν ο άνθρωπος-κλειδί για την επιτυχημένη επιχείρηση εξουδετέρωσης των δύο ανδρών από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδερφοί Κουασί δεν γνώριζαν την ύπαρξη του 27χρονου.

Κάποια στιγμή ο 27χρονος ενημέρωσε κάποια στιγμή τον πατέρα του με ένα γραπτό μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Έχω κρυφτεί στον πρώτο όροφο του κτηρίου. Πιστεύω ότι τους έχουν σκοτώσει όλους. Πείτε στην αστυνομία να επέμβει». Τελικά, το απόγευμα ο Λίλιαν βγήκε με τα χέρια ψηλά από το κτήριο και ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν ο όμηρος-συνεργάτης τους.

The post Λίλιαν: Ο «κρυμμένος» όμηρος που νίκησε τους μακελάρηδες του Charlie Hebdo appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα