Ελένη Μενεγάκη: Ήμουν κοντή, δεν έκανα πασαρέλα αλλά έβγαλα ένα κάρο λεφτά [βίντεο]

12:09 9/1/2015 - Πηγή: KoolNews

Ή Ελένη Μενεγάκη είναι η εντυπωσιακότερη παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Το μεσημέρι της Πέμπτης και έχοντας καλεσμένη στην εκπομπή της τη Νίκη Κάρτσωνα, η Ελένη μίλησε για τη σχέση της με τον καθρέφτη αλλά και όσα θεωρήθηκαν «ελαττώματα» της εμφάνισής της κατά τα πρώτα της βήματα στον κόσμο του μόντελινγκ.

Η βασίλισσα της μεσημεριανής –πλέον- ζώνης αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της και τα χρόνια του μόντελινγκ, λέγοντας

πως το ύψος της της στέρησε την ευκαιρία να περπατήσει στην πασαρέλα.

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω –γιατί έχω δουλέψει πάρα πολύ σαν μοντέλο κάνοντας διαφημιστικά- δεν σκεφτόμουν ότι ήμουν κοντή. Ναι, ήμουν κοντή για πασαρέλα, αλλά γιατί να με νοιάξει; Γιατί να μη σκεφτώ ότι εγώ μέχρι στιγμής είχα κάνει 150 διαφημιστικά στην τηλεόραση και είχα βγάλει ένα κάρο λεφτά στα 18 μου χρόνια; Σκεφτόμουν πως εγώ όπου και να πάω να κάνω διαφήμιση θα την πάρω και την έπαιρνα. Γιατί να με νοιάζει που άλλη που είναι 1.85 θα κάνει όλες τις πασαρέλες; Σκασίλα μου. Εγώ πατούσα στο δυνατό μου σημείο», παραδέχτηκε η Ελένη.

Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα κιλά που έχει πάρει, χωρίς ωστόσο να κάνει την παραμικρή δήλωση σχετικά με την εγκυμοσύνη της. «Αυτήν την περίοδο έχω πάρει κιλά, αλλά επειδή είμαι χαρούμενη -και σκασίλα μου που τα έχω πάρει- κάθε μέρα τους λέω ότι έχω γίνει χοντρή. Αλλά δε με νοιάζει. Αν με προβλημάτιζε δεν θα τους το έλεγα, θα το κουβαλούσα μέσα μου».

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ωραία Ελένη σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά το μωρό της έχοντας στο πλευρό της τον Μάκη Παντζόπουλο, παρότι δεν το έχει παραδεχτεί ευθέως στο κοινό της.

The post Ελένη Μενεγάκη: Ήμουν κοντή, δεν έκανα πασαρέλα αλλά έβγαλα ένα κάρο λεφτά [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα