Λεπτομέρειες από τα όργια στη σουίτα

09:42 3/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Περίπου δύο εβδομάδες μετά τις φωτογραφίες με τον πρίγκιπα Χάρι γυμνό, τώρα έρχονται και οι αποκαλύψεις για το τι συνέβη στη σουίτα του στο Λας Βέγκας.

Να ηρεμήσει δεν προλαβαίνει το Μπάκιγχαμ και τα “χτυπήματα” από τις τρέλες του πρίγκιπα Χάρι είναι συνεχόμενα. Έτσι, μετά τις φωτογραφίες που τον δείχνουν γυμνό στη σουίτα του στο Λας Βέγκας, τώρα έρχεται η Κάρι Ράιχαρτ να αποκαλύψει όλα όσα έγιναν εκεί. Η 32χρονη καλλονή ήταν ένα από τα κορίτσια στο πάρτι των οργίων και μάλιστα γνώρισε τον πρίγκιπα πολύ καλά. “Όταν πήγα στη σουίτα του, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ήδη γυμνός και εκστασιασμένος. Μετά από λίγο με πήγε στο δωμάτιό του, μου έβγαλε το φόρεμα και με άφησε με το στρινγκ μου. Φιλιόμασταν συνεχώς, αλλά δεν έγινε κάτι περισσότερο, γιατί συνεχώς έμπαινε και έβγαινε κόσμος από το δωμάτιο. Μετά επιστρέψαμε στο πάρτι” αποκάλυψε η Ράιχαρτ και τα εγκεφαλικά πήγαν και ήρθαν στο παλάτι. 

Ωστόσο το “κορίτσι του Χάρι” είπε ότι δεν έγιναν όργια στο πάρτι, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι ήταν γυμνοί και πως ο πρίγκιπας ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν μαζί της. Έστω και λιώμα από τα ποτά…

Keywords
Τυχαία Θέματα