Οι άντρες προτιμούν τις χυμώδεις ξανθές

19:51 1/9/2012 - Πηγή: KoolNews


Έρευνα επιβεβαίωσε ότι αντικείμενο του πόθου για τη συντριπτική πλειοψηφία ανδρών αποτελεί το μοντέλο «Κέιτ Άπτον»: ξανθιά Καλιφορνέζα, με καμπύλες και ταλέντο στο χoρό.

Το 27% των ανδρών που ρωτήθηκαν ξεκαθάρισαν ότι θα προτιμούσαν δίπλα τους μια ξανθιά με πλούσια προσόντα ενώ μόλις 2% θα ήθελε στο κρεβάτι του μια κοπέλα σαν τα σούπερ μόντελ της πασαρέλας! Στο ερώτημα, μάλιστα, Κέιτ Άπτον ή Αντζελίνα Τζολί… απάντησαν σχεδόν με 90% υπέρ της πρώτης…

Άντρες και γυναίκες απάντησαν επίσης ότι θα επέλεγαν για ερωτικό σύντροφο κάποιον με ωραίο πρόσωπο αντί για κάποιον με ωραίο κορμί

ενώ –σύμφωνα πάντα με την έρευνα του Twoo.com show- το βλέμμα και το πονηρό χαμόγελο παίζουν τον πιο σπουδαίο ρόλο στο ερωτικό παιχνίδι.

Μόλις 8% των ανδρών θεωρούν τον καλοσχημασμένο πισινό ως το πιο σημαντικό ατού της γυναίκες έναντι του 7% που «ψηφίζουν» μεγάλο, στητό, στήθος.

Οι γυναίκες ψηφίζουν 25% τα όμορφα μάτια, 22% το σέξι χαμόγελο και μόλις 6% τους six-pack κοιλιακούς.

«Η κοινωνία έχει δημιουργήσει αυτή τη μάχη της ξανθιάς με την μελαχροινή. Πολύ περισσότερες ξανθές κυριαρχούν στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο οπότε είναι λογικό να πούμε ότι πράγματι οι ξανθές προκαλούν πιο πολύ τους άνδρες. Όσο πιο πολύ βλέπουμε κάτι, άλλωστε, τόσο πιο πολύ μας αρέσει», σχολιάζει ο ψυχολόγος Dr Σίμον Μουρ του London Metropolitan University και προσθέτει πως «Οι άντρες καταλαβαίνουν ότι τα supermodels κάνουν απλά μια δουλειά που απαιτεί να είναι πάρα πολύ αδύνατες και δεν είναι χαρακτηριστικό δείγμα της γυναικείας ομορφιάς. Η έρευνα έδειξε ότι απλώς οι άντρες προτιμούν μια ξανθιά με πλούσιες καμπύλες –τις οποίες πάντα σχετίζουν υποσυνείδητα με την ικανότητα της γυναίκας να γεννήσει γερά παιδιά- από μια μελαχροινή αδύνατη. Όσο για το χαμόγελο, οι γυναίκες υποσυνείδητα αναζητούν έναν ευχάριστο σύντροφο που δεν θα τις πρεσάρει διαρκώς και θα είναι συγκαταβατικός».

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που μόλις αυτή η ξανθιά (Κέιτ Άπτον) ανέβασε αυτό το βιντεάκι στο youtube έγινε τεράστια επιτυχία στο διαδίκτυο και δύο χρόνια μετά ένα από τα πιο περιζήτητα και ακριβοπληρωμένα κορίτσια της show biz:

Keywords
Τυχαία Θέματα