Κύπελλο Ελλάδος: Η πρώτη «μάχη» του Βορρά

Την Πέμπτη (25/9) ξεκινούν οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος και στην β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στους ομίλους οι περσινοί φιναλίστ αντιμετωπίζουν τον Απόλλων 1926.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση της Super League, μαζί με τον Ολυμπιακό,

ενώ ανάλογο ξεκίνημα έκανε και στο Europa League καθώς φιλοδώρησε την Ντιναμό Μινσκ με 6-1 στην πρεμιέρα των ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην Τούμπα.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, είναι βέβαιο πως στον αγώνα του Κυπέλλου θα κάνει αρκετές αλλαγές και δεν θα πάει με την ενδεκάδα των βασικών καθώς αναμένεται να «δώσει ανάσες» σε βασικούς ποδοσφαιριστές όπως ο Κλάους Αθανασιάδης, ο οποίος από την ώρα που ανανέωσε αγωνίζεται συνεχώς και σκοράρει κατά ριπάς.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων 1926 δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Το πρωτάθλημα της Football League έχει αναβληθεί επ' αόριστο και κανείς δεν ξέρει πότε και αν ξεκινήσει. Για τις ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας έχει μείνει μόνο το Κύπελλο και είναι δεδομένο πως η ομάδα της Καλαμαριάς θα παραταχθεί με βασικό σχήμα ποδοσφαιριστών.

Επιπλέον, στα άλλα δυο ματς στις 16:30, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται την Κέρκυρα σε μια...ρεβάνς για το 2-0 του πρωταθλήματος στο νησί των Φαιάκων και ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο, τον αξιόμαχο, Αθλητικό Όμιλο Χανίων.

The post Κύπελλο Ελλάδος: Η πρώτη «μάχη» του Βορρά appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα