Κόβεται το πρωινό του ΑNT1

Άρχισαν να φτάνουν τα τηλεοπτικά νέα.

Με Δελτίο Τύπου το κανάλι ανακοίνωσε το νέο πρωινό του πρόγραμμα που ξεκινάει τη 1η Οκτωβρίου με τον «θεσμό» Γιώργο Παπαδάκη που όμως φέτος θα τελειώνει στις 11 αντί για τις 10 το πρωί. Το ενδιαφέρον όμως ξεκινά μετά τις 11, όπου πλέον δεν θα υπάρχει το ψυχαγωγικό κομμάτι ή όπως το λέγαμε όλα αυτά τα χρόνια, το πρωινό του Αντ1. Το κανάλι αποφάσισε ότι μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 θα προβάλει μια σειρά σε επανάληψη και από

τη νέα χρονιά θα συζητήσουν αν θα υπάρξει μέλλον στη ζώνη 11 με 1 το μεσημέρι.

Το ίδιο αβέβαιο είναι το μέλλον για τις δύο κυρίες της πρωινής ζώνης, την αστρολόγο Λίτσα Πατέρα και τη μαγείρισσα Αργυρώ Μπαμπαρίγου. Για την πρώτη δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία σκέψη αξιοποίησης, ενώ για την Αργυρώ υπάρχει το ενδεχόμενο μικρής διάρκειας εκπομπής το Σαββατοκύριακο, αλλά και αυτό θα συζητηθεί τον Ιανουάριο.

Με τη διαφημιστική αγορά να είναι πεσμένη κατά 30% το κόψιμο του ψυγαχωγικού πρωινού έμοιαζε σχεδόν μονόδρομος για το κανάλι. Μόνοι τους πλέον σε αυτή την τηλεοπτική ζώνη θα βρίσκονται ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, αλλά ο Γιώργος είχε δηλώσει παλαιοτέρα ότι δεν χαίρεται καθόλου όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός στην ώρα του, γιατί αυτό σημαίνει ότι του χρόνου και ό ίδιος θα μείνει χωρίς δουλειά.

Είναι σαφές ότι τα κανάλια θα επανεξετάσουν τα πρόγραμμά τους στο τέλος της χρονιάς, αν όχι τον Ιανουάριο, βλέποντας την πορεία της διαφημιστικής αγοράς, άλλα και της πιθανές “τρύπες” που μπορούν να δημιουργηθούν στα προγράμματά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα