Κούκλες τόσο αληθινές που προκαλούν φρίκη!

Καλλιτέχνης αποφάσισε να διορθώσει το μακιγιάζ στις κούκλες των χολιγουντιανούς σταρ με αποτέλεσμα μια τόσο ρεαλιστική προσέγγιση που προκαλεί ανατριχίλες! Από στιγμή σε στιγμή πιστεύεις ότι Τζόνι Ντεπ, Αντζελίνα Τζολί, Νταϊάνα Ρος και Χάρι Πότερ θα αρχίσουν να σου μιλάνε.

Ο Νόελ Κρουζ πήρε κούκλες της Mattel ή της Hasbo που ήδη υπήρχαν στο εμπόριο και τις μεταμόρφωσε με το ειδικό μακιγιάζ του. Οι λάτρεις των celebrities τον αποθέωσαν

και σήμερα οι κούκλες του πωλούνται από 500 έως 4300 ευρώ!

Ο ίδιος πλασάρει τις δημιουργίες του ως το τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα, σε μικρά και μεγάλα παιδιά! Γεννημένος στις Φιλιππίνες ζωγραφίζει κούκλες τα τελευταία οκτώ χρόνια αλλά πλέον ασχολείται μόνο με διάσημους και μάλιστα με συγκεκριμένους κινηματογραφικούς του «ρόλους». Μεγαλύτερη εμμονή του είναι οι Αν Χάθαγουη και Μέριλ Στριπ στο «Ο Διάβολος φορούσε Prada»!

Τα βαμπίρ του Twilight (Κρίστεν Στιούαρτ, Ρόμπερτ Πάτινσον), ο Τζακ Σπάροου (Τζόνι Ντεπ) από τους Πειρατές της Καραϊβικής, η Ρόουζ (Κέιτ Γουίνσλετ) του Τιτανικού, ο Λέγκολας (Ορλάντο Μπλουμ) από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών αλλά και η αγαπημένη τραγουδίστρια Νταϊάνα Ρος είναι έτοιμοι να μπουν στο ράφι σας! Διαλέξτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα