10 tips για τη γνωριμία με τη… μέλλουσα πεθερά!

Αφού έκανε τα αυτιά σου να βουίζουν επί μήνες και το πήρες απόφαση πως πρέπει να γνωρίσεις τη μαμά της, τουλάχιστον κάνε το σωστά! Κοίτα να μην την αποκαλείς «μαμά» ή με το μικρό της όνομα χωρίς να βάζεις μπροστά το «κυρία». Α, και το «κυρά τέτοια», πάλι δεν λέει! Διάβασε μερικά tips που θα κάνουν τη μέλλουσα πεθερά σου να σε λατρέψει!

10. Να την ακούς

Ποτέ μην ξεχνάς αυτό… Εκτός από γυναίκες, είναι και μητέρες! Άρα, το να ακούς τη μέλλουσα πεθερά σου με θρησκευτική ευλάβεια και σεβασμό, είναι προαπαιτούμενο! Ειδικά στις πρώτες

συναντήσεις σας, θα πρέπει να είσαι προσηλωμένος πάνω της, να κρέμεσαι από τα χείλη της! Σκέψου πως είναι ο Ζαρντίμ και είσαι ο Φετφατζίδης!

9. Να είσαι ο εαυτός σου

Μην τη βλέπεις έτσι, έχει ένστικτο! Μητρικό, επιβίωσης, αυτοσυντήρησης, «φονικό»… Όλα τα είδη του ενστίκτου! Θα καταλάβει αν υποκρίνεσαι, θα σε μισήσει αν πας να το παίξεις κάτι παραπάνω από αυτό που πραγματικά είσαι!

8. Κάνε της κοπλιμέντα

Το κοπλιμέντο «έχετε πολύ ωραία πόδια», δεν είναι και τόσο κολακευτικό, όσο χρονών και αν είναι η πεθερά σας! Επικεντρωθείτε στη μαγειρική της τέχνη, στο πόσο σε φροντίζει και πόσο άνετα νιώθεις μαζί της. Και ας είναι όλα ψέματα… Και ας βλέπεις μαζί το Αρχονταρίκι, ενώ στο άλλο κανάλι έχει Formula 1!

7. Σημαντικές ημερομηνίες

Μια άκρως εντυπωσιακή κίνηση θα ήταν να την πάρεις τηλέφωνο και να της πεις «χρόνια πολλά» για την ονομαστική της γιορτή ή τα γενέθλιά της! Δείξε το σεβασμό σου και δεν θα μετανιώσεις για αυτό! Η υποστήριξη που μπορεί να σου δώσει, θα σε γλιτώσει από πολλή κρεβατομουρμούρα!

6. Εντυπωσίασέ την

Εντάξει, δεν είπαμε να ξυριστείς σαν να περνάς από επιθεώρηση Στρατηγού. Αλλά ας είναι τα γένια δύο ημερών και όχι δεκαπέντε. Άσε και το σκισμένο τζιν στη ντουλάπα. Γενικά, όταν θα πας να γνωρίσεις τη μαμά της, δεν είναι blind date ή έξοδος σε club. Βάλε ό,τι θα έβαζες αν έπρεπε να πας σε ένα γάμο γνωστού, για παράδειγμα. Κάτι ουδέτερο!

5. Να είσαι πρόθυμος

Δεν εννοούμε να μαζέψεις το τραπέζι μετά το φαγητό και να πλύνεις τα πιάτα… Απλά να δείχνεις έτοιμος ανά πάσα στιγμή, να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου, είναι κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως, αφού δείχνει ανιδιοτέλεια, αίσθηση ευθύνης και φροντίδα… Μην το παρακάνεις όμως και ακούσεις κάποια στιγμή να μιλάνε για σένα χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι «Φιλιππινέζα»!

4. Να είσαι… cool

Ποτέ, μα ποτέ, μην υψώσεις τον τόνο της φωνής σου ή δείξεις πως δεν σέβεσαι την κόρη της, μπροστά στη μητέρα της! Ειδικά τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Η μέλλουσα πεθερά σου, θα σκεφτεί αμέσως πως αν συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο μπροστά στη μητέρα της, τι θα γίνει όταν είστε οι δυο σας; Ακόμη και «ο γάιδαρος πετάει», παρουσία πεθεράς!

3. Πάρε το μέρος της… πεθεράς

Αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι. Το να παίρνεις το μέρος της μητέρας της, μπορεί να την εκνευρίσει! Λογικά, όταν μείνετε οι δυο σας, θα τα ακούσεις για τα καλά! Αλλά έχει τόση πολλή πλάκα, όταν η πεθερά ανακαλύπτει έναν απροσ

Keywords
Τυχαία Θέματα