Κεμπάπ, σουβλάκι: Τα φαγητά που θέλει να κόψει ο πρωθυπουργός

Τον τελευταίο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας εργάζεται πολλές ώρες με αποτέλεσμα να μην έχει χρόνο να προσέξει την διατροφή του. Η εύκολη λύση του ντελίβερι ακόμα και τις πρώτες πρωινές μέρες έχει επιβαρύνει τόσο την τσέπη όσα και τα κιλά του πρωθυπουργού αλλά και των συνεργατών του.

Γι’ αυτό και αποφάσισαν να πάρουν μέτρα, αφού το μαγειρείο που βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου είναι πλέον εγκαταλειμμένο. Σύμφωνα με το

ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» το μαγειρείο είχε αρχίσει να λειτουργεί το 1982 επί Ανδρέα Παπανδρέου. Σταμάτησε όμως το 2012 με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επειδή ακριβώς ήταν λιτοδίαιτος μπορούσε όλη μέρα να φάει μόνο σαλάτες και σάντουιτς.

Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του αντίθετα επιλέγουν το ντελίβερι. Πρώτο στις προτιμήσεις του πρωθυπουργού είναι το αγαπημένο του σουβλάκι καθώς δεν του αρέσουν οι επιτηδευμένες γεύσεις, γι’ αυτό και ένα κοντινό κεμπατζίδικο έχει πάρει φωτιά. Ο κ. Τσίπρας κάνει παραγγελίες ακόμα και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι γραμματείς του πρωθυπουργού ενημερώνονται επίσης για τα πιάτα του εστιατορίου της Βουλής, απ’ το οποίο παραγγέλνει φιλέτο κοτόπουλο και ψαρονέφρι, που επίσης του αρέσουν πολύ.

Τον τελευταίο καιρό όμως πάρθηκε η ομαδική απόφαση να οργανώσουν λίγο καλύτερα το θέμα του φαγητού καθώς τα πολλά ξενύχτια επιβάρυναν τις τσέπες, αλλά και τα κιλά όλων. Αποφάσισαν λοιπόν να στραφούν σε μια πιο υγιεινή και οικονομική λύση μέσω ενός σπιτικού μαγειρείου. Τα αποτελέσματα της δίαιτας δεν έχουν φανεί ακόμα, όμως ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

The post Κεμπάπ, σουβλάκι: Τα φαγητά που θέλει να κόψει ο πρωθυπουργός appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα