Καζούρα, μουσακάδες και greek tragedy – Τι λένε τα βρετανικά ΜΜΕ για την ήττα της Μάντσεστερ

Τα βρετανικά μέσα δεν έμειναν με σταυρωμένα τα... πληκτρολόγια.

Η εμφάνιση της Μάντσεστερ χαρακτηρίστηκε άθλια και ο Τύπος στη Μεγάλη Βρετανία μίλησε με σκληρή γλώσσα για τους Κόκκινους Διαβόλους.

«Ο Ολυμπιακός "ζάλισε" τη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ και πήρε το αβαντάζ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε μία εποχή χαμηλών (αποδόσεων) αυτό είναι σίγουρα ένα ναδίρ από το οποίο η Μάντσεστερ

Γ. πρέπει να ανακάμψει... "Καμπανάκι" για τον Ντέιβιντ Μόγιες θα πρέπει να αποτελέσει ότι η Γιουνάιτεντ δεν έφτασε ποτέ κοντά στο να σκοράρει», αναφέρει στο δημοσίευμα του ο Guardian.

«Η πορεία της Μάντσεστερ Γ. βρίσκεται σε σίγουρο κίνδυνο, μετά την εύκολη ήττα στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό για τη φάση των 16», αναφέρει το BBC, ενώ η Mirror σχολιάζει σε κείμενο της και τον Κάμπελ λέγοντας: «Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Ο δανεικός σταρ της Άρσεναλ Τζόελ Κάμπελ βρήκε στόχο απέναντι στη Μάντσεστερ Γ. που γεύτηκε την ήττα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες έχει να ανεβεί ένα βουνό αν θέλει να φτάσει στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ».

Η Daily Mail με τη σειρά της αναφέρει: «Η τελευταία ευκαιρία του Ντέιβιντ Μόγιες να σώσει μία κάποια δόξα από την απελπιστική πρώτη σεζόν του. Ο Ντομίνγκες και ο δανεικός Κάμπελ από την Άρσεναλ υπέγραψαν τη νίκη για τους Έλληνες και αφήνουν το αφεντικό του Ολντ Τράφορντ στα πρόθυρα ταπεινωτικού αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ».

Η Sun με τη σειρά της ξεχώρισε για τις αναφορές στους μουσακάδες και τα πιτόγυρα αναφέροντας: «Μουσακάς για τον Μόγιες. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα μετά από την "πίτα απ' όλα" και την ελληνική τραγωδία». Σκληρή ήταν και η γλώσσα του Telegraph, που ανέφερε ότι «η άθλια Μάντσεστερ έδωσε μια εύκολη νίκη στους Έλληνες». Τέλος οι Times αναφέρουν ότι «Η Γιουνάιτεντ υπέστη Ελληνική τραγωδία».

Keywords
Τυχαία Θέματα