Ζώδια και αστέρια: The Voice - Πόσο κοστίζει το φόρεμα που έβαλε η Βανδή στο 1ο live;

Τα live του «The Voice» ξεκίνησαν και σήμερα στις 21:15 θα προβληθεί το 2ο live!


Στο 1ο live οι Voicemaniacs τηλεθεατές άκουσαν τις νέες φωνές μα συγχρόνως άνοιξαν τα μάτια διάπλατα κοιτάζοντας τη Δέσποινα Βανδή μέσα στο σέξι, αέρινο φόρεμα της! Πόσα λέτε ότι κάνει;

Τη Δέσποινα Βανδή με την Αφροδίτη (ρούχα) στους Διδύμους (πολλαπλότητα) την ενδιαφέρει να έχει δυνατότητες επιλογής στη γκαρνταρόμπα της και το κριτήριο με το οποίο επιλέγει ένα

ρούχο δεν είναι η τιμή του. Θέλει να αλλάζει λουκ και στυλ συχνά παρόλο που, ως Καρκίνος, έχει την τάση να δένεται συναισθηματικά με κάποια εξ αυτών.

Ωστόσο, η παρουσία του διελαύνοντα Κρόνου (κρίση) στον Σκορπιού (οικονομική) δείχνει ότι η εποχή των παχιών αγελάδων έχει περάσει για τους περισσότερους ανεπιστρεπτί. Ως εκ τούτου, η τραγουδίστρια δημιουργώντας μια συλλογή ρούχων εναρμονίστηκε με τις ανάγκες της εποχής και την ονόμασε «Special edition Despina Vandi for Chip & Chip».

Στην προκειμένη το φόρεμα που έβαλε η Δέσποινα Βανδή στο 1ο live και ομολογουμένως εντυπωσίασε ανήκει στη συλλογή της «Chip & Chip» και εκτός από chip, είναι αξίας 89 ευρώ, είναι και chic!

Keywords
Τυχαία Θέματα