Ανοιξιάτικες τάσεις 2014

12:27 4/4/2014 - Πηγή: Ntynomai

Τα ανοιξιάτικα catwalk shows, μας παρουσίασαν πολλά αξιόλογα trends για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014, εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας:

1. ΠΛΙΣΕ.
Ντελικάτα υφάσματα με δραματικό εφέ, κίνηση και αέρα, είναι ότι χρειαζόμαστε για φέτος το καλοκαίρι, αφού παρόλη την sporty μανία που μας έχει καταβάλει, η θηλυκότητα των πλισέ, είναι κάτι που μας μαγνητίζει άμεσα. Αν αγαπάς και τα δυο αυτά trend,

συνδύασε τα για ένα look που ξεχωρίζει.

2. ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ.
Μεταλλικά χρυσά, ασημί, μπρονζέ αλλά και ζεστές αποχρώσεις του μωβ, συνθέτουν μια χρωματική παλέτα για την άνοιξη, άκρως εντυπωσιακή. Εάν τα βρίσκεις λίγο υπερβολικά για το γούστο σου, υιοθέτησε τα σε αξεσουάρ, όπως τσάντες και παπούτσια.

3. ΦΛΟΡΑΛ.
"Florals? For spring? Groundbreaking.", είχε πει η απίστευτη Mέριλ Στρίπ με τον γνωστό ειρωνικό τόνο, στην ταινία "Ο Διάβολος φοράει Prada", παίζοντας τον ρόλο της fashion editor γνωστού περιοδικού. Και μπορεί όντως τα φλοράλ να είναι κλισέ για την άνοιξη, φέτος όμως ξεφεύγουν από τα ditsy prints των τελευταίων χρόνων, και με έναν νέο αέρα είμαστε έτοιμες να τα φορέσουμε ξανά και ξανά.

4. ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ PRINTS.
Υπάρχει κάποιος που έχει βαρεθεί τις κλασικές ασπρόμαυρες ρίγες; Δεν νομίζω, αλλά και πάλι, εάν θέλεις απλά να διαφοροποιήσεις λίγο αυτό το pattern, προτίμησε το σε ζιγκ ζαγκ γραμμές, ή σε απλά ασπρόμαυρα γραφιστικά τυπώματα.

5. ΚΡΟΣΙΑ.
Με bohemian αέρα και λίγο από western chic, η "φράντζα" επανέρχεται στο προσκήνιο, και δεν μας ενοχλεί καθόλου, αφού είναι το καταλληλότερο trend για την εποχή των festival που πλησιάζει.

6. SPORTY CHIC.
Διχτυωτά τοπ, slip on sneakers, αθλητικά παντελόνια, και πολλά άλλα αθλητικά κομμάτια, συνθέτουν το σκηνικό της άνοιξης, που μοιάζει να εκτυλίσσεται σε ένα γήπεδο τένις.

7. MULES.
Είναι προφανώς το "it" παπούτσι της άνοιξης, αφού το είδαμε σε κυριολεκτικά όλα τα fashion shows και είναι ήδη στην λίστα μου για τις καλοκαιρινές αγορές.

8. ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ.
Αφήστε λίγο στην άκρη τους oversized φακέλους και κινηθείτε, περπατήστε και χορέψτε άφοβα! Αφού η μόδα θέλει τα χέρια ελεύθερα, εμείς σίγουρα δεν θα φέρουμε αντιρρήσεις στο συγκεκριμένο trend.

Επιγραμματικά, κάποια ακόμη από τα trends που παρουσίασαν οι σχεδιαστές, στα ανοιξιάτικα catwalks και μας αρέσουν, είναι σαφώς τα crop tops, που παραμένουν δυναμικά, τα διαφανή υφάσματα και τα φαρδιά παντελόνια. Χρωματικά, είδαμε πολύ άσπρο, παστέλ αποχρώσεις αλλά και έντονο πορτοκαλί!

Keywords
Τυχαία Θέματα