Καταγγελία-σοκ: Με έδειραν ελεγκτής και οδηγός μόλις τους είπα πως δεν κόβουν απόδειξη

Αποτροπιασμό προκαλεί η έγγραφη καταγγελία ενός πολίτη ο οποίος δηλώνει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ελεγκτή, μόλις του έκανε παρατήρηση πως δεν κόβει απόδειξη προστίμου. Το συμβάν έρχεται στην δημοσιότητα λίγες μόλις μέρες μετά τον τραγικό θάνατο του 19χρονου Θανάση.

Ο Βασίλης Καλαμβόκας, όπως δημοσιεύει το newsit.gr, καταγγέλλει πως δύο ελεγκτές μαζί με την «βοήθεια» του οδηγού δεν δίστασαν να τον ξυλοκοπήσουν άγρια όταν εκείνος τους επίπληξε επειδή επιχειρούσαν να εισπράξουν πρόστιμα από αλλοδαπούς χωρίς

να κόβουν απόδειξη.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, όλα έγιναν την Τετάρτη, 10 Ιουλίου του 2013, στο τρόλεϊ 21 της γραμμής Αθήνα- Νίκαια. Στην στάση του στρατοπέδου Ρουφ, δύο ελεγκτές εντόπισαν έναν αλλοδαπό χωρίς εισιτήριο και του ζήτησαν να πληρώσει πρόστιμο. Δεν του έδειξαν όμως το μπλοκ βεβαίωσης παράβασης. Αυτό συνεχίστηκε και σε μία άλλη αλλοδαπή γυναίκα άπό την οποία ζήτησαν 36 ευρώ. Την συμπεριφορά αυτή εντόπισε ο ίδιος αλλά και άλλοι επιβάτες οι οποίοι εναντιώθηκαν στους ελεγκτές και τον οδηγό. Ο ίδιος τους ρώτησε γιατί το κάνουν αυτό και ο οδηγός του απάντησε να κοιτάει την δουλειά του.

Ο καταγγέλων τότε χρησιμοποιώντας το κουμπί έκτακτης ανάγκης κατέβηκε από την πίσω πόρτα, κάτι που εξόργισε τον οδηγό, ο οποίος κατέβηκε από το όχημα, έκλεισε τους επιβάτες μέσα, τον ξυλοκόπησε και τον έριξε στο πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια κατέβηκαν και οι δύο ελεγκτές και άρχισαν να τον κλωτσούν μετά μανίας στο κεφάλι.

Η έγγραφη καταγγελία όπως δημοσιεύεται στο newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα