Ξυλοκόπησε την σύζυγό του λίγες μέρες πριν πυροβολήσει την 17χρονη κόρη του

Στον προθάλαμο του νοσοκομείου κάθεται με τις ώρες η Σπυριδούλα Φατούρου, αναμένοντας θετικές ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας της 17χρονης κόρης της η οποία και πυροβολήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η 17χρονη Ασπασία βρέθηκε στην μέση της κόντρας μεταξύ των γονιών της. Ο πατέρας της ήταν αυτός που αποφάσε πως για να εκδικηθεί την μητέρα της έπρεπε να την σκοτώσει, έτσι και την πυροβόλησε. Ο ίδιος δεν άντεξε και αυτοπυροβολήθηκε ενώ μερικές ημέρες αργότερα πέθανε.

«Το μόνο

που θέλω είναι να σωθεί η Ασπασία μου...» λέει η μητέρα η οποία έχει στο πλευρό της τους συγγενείς της. Η κατάσταση της υγείας της 17χρονης μπορεί να είναι σοβαρή και να έχει ακόμη στο κορμάκι της τις σφαίρες, ωστόσο οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι. Μόλις αντιμετωπιστεί το οίδημα που έχει εμφανίσει στον εγκέφαλο, τότε θα πραγματοποιηθεί επέμβαση προκειμένου να τις αφαιρεθούν

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, κάτοικοι του Άργους, επισημαίνουν πως ο πατέρας υπήρξε άδικος με την σύζυγό του. Όπως λένε οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές όσο τα οικονομικά τους ανθούσαν. Όταν όμως η οικογενειακή επιχείρηση ανεφοδιασμού περιπτέρων χτυπήθηκε από την κρίση, ξεκίνησαν και τα πρώτα προβλήματα, με συνέπεια η ένταση να μεταφερθεί εντός της οικογενειακής εστίας. Ο δράστης ήταν αυτός που έχανε την ψυχραιμία του με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σταδιακά στην απόφαση αν χωρίσουν. Όπως και έγινε, πριν από τρία χρόνια.

Οι δρόμοι τους μπορεί να χώρισαν ωστόσο αυτός συνέχισε να σκέφτεται την σύζυγό του. Όχι όμως με διάθεση επαναπροσέγγισης, αλλά με μίσος, καθώς την θεωρούσε την πηγή όλων των κακών που συνάντησε στην ζωή του. Τελευταίο μάλιστα περιστατικό έγινε μερικές μόλις ημέρες πριν τους πυροβολισμούς, όταν μετά από συνάντησή τους την ξυλοκόπησε και την πέταξε έξω από το αυτοκίνητό του φωνάζοντας στους περαστικούς που βρίσκονταν στο σημείο πως: «Να μη σας ενδιαφέρει, είναι η γυναίκα μου...».

Keywords
Τυχαία Θέματα