Η δροσιά φεύγει, η ζέστη έρχεται – Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος καιρός θα είναι καιρός σήμερα, παρουσιάζοντας μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού σε όλες τις περιοχές της χώρας έχει ως εξής:

Αττική:

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι

άνεμοι θα είναι μεταβλητοί μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος:

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά της ηπείρου. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος:

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Δευτέρα

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και είναι πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένοι όμβροι στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα