«Καλές δουλειές» με τον Πέτρο Φιλιππίδη από 18 Μαρτίου στον ΑΝΤ1

Τόσον καιρό βλέπαμε το τρέιλερ στον ΑΝΤ1 και αναρωτιόμασταν τι είναι, πότε θα ξεκινήσει κτλ. Βλέπαμε τον Πέτρο Φιλιππίδη να τραγουδάει το «Για σένα μπορώ» και μας έπιανε η περιέργεια. Από 18 Μαρτίου θα απαντηθούν όλα μας τα ερωτήματα και θα λυθούν οι απορίες μας.

Το «Καλές Δουλειές» είναι το νέο σίριαλ του καναλιού σε σενάριο Ρένας Ρίγγα, με τον Πέτρο Φιλιππίδη σε πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί του τη Φαίη Ξυλά, την Αιμιλία Δίρβα και την Αμαλία

Νίνο, ενώ σε κάθε επεισόδιο θα υπάρχουν και γκεστ ρόλοι.

Το στόρι αναφέρεται στον Ζαχαρία και την Λουκία που έχουν μια κόρη, την 8χρονη Ζιζή. Μια οικογένεια που θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένη, αν η Λουκία δεν ήταν στη φυλακή για χρέη από το εστιατόριο που είχε μαζί με τον σύζυγο της, αφού είναι και οι δύο σεφ.

Ο Ζαχαρίας προσπαθεί να τα φέρει βόλτα οικονομικά και να μην μαρτυρήσει στη μικρή Ζιζή ότι η μαμά της είναι στη φυλακή. Ώσπου, εκτός από τα προβλήματα στη δουλειά, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα. Η Πένυ, μια άνεργη και καπάτσα κοπέλα, η οποία με πρόσχημα ότι θα προσέχει τη Ζιζή κάνει άνω κάτω την ζωή του και τον φτάνει στα όρια του.

Η πρεμιέρα θα γίνει την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 22:15.

Keywords
Τυχαία Θέματα