Κυνική δήλωση της «Μαύρης Χήρας»: Ομολόγησα ότι τον σκότωσα επειδή κατουριόμουνα

Η «Μαύρη Χήρα» που σκότωσε και τσιμέντωσε επιχειρηματία κάτω από το τζακούζι μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το έγκλημα και τις κατηγορίες που της καταλογίζονται.

Η συνέντευξη της καταδικασθείσας σε ισόβια για την δολοφονία του Τάσου Τσαγκαρόπουλου, είχε παρθεί πριν από την απόφαση του δικαστηρίου και η γυναίκα αρνούνταν ότι σκότωσε τον 42χρονο. Επίσης τον κατηγόρησε σαν συνεργό της στις απάτες με χρηματικά ποσά και υποστήριξε ότι ήταν

ο «εγκέφαλος» ενώ την έβαζε να προσεγγίζει άνδρες με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα. Η γυναίκα παραδέχτηκε στην Τατιάνα ότι έπαιρνε δανεικά από άλλους αλλά ουδέποτε το έκανε «πουλώντας» έρωτα.

Επίσης ισχυρίστηκε ότι έπαιρνε όλα τα χρήματα ο επιχειρηματίας ενώ συμπλήρωσε ότι της είχε συστηθεί ως Τάσος Γιαννόπουλος και όχι ως Τσαγκαρόπουλος ενώ οι δυο τους είχαν οικονομικές διαφορές.

Στην συνέντευξη αρνήθηκε να μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο επιχειρηματίας και παρόλο που στην αρχή είχε καταθέσει ότι εκείνη τον μαχαίρωσε στο λαιμό, τώρα αρνείται τα πάντα: «αν ήθελα να τον σκοτώσω είχα μέρος και τόπο για να το κάνω. Αν ήθελα να τον καθαρίσω θα το έκανα στην Αμερική, στην Ιταλία, στην Αλβανία, στο σπίτι στην Αθήνα».

Όσον αφορά το χρονικό της δολοφονίας, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε τσακωθεί με τον σύντροφο της – που απεβίωσε τέσσερις μήνες μετά το έγκλημα – και επειδή φοβήθηκε ότι ο Τσαγκαρόπουλος θα τον σκότωνε, έριξε μέσα στο ποτό και των δύο ανδρών υπνωτικό για να μην γίνει κάτι κακό.

Το επόμενο πρωί της δολοφονίας, η Ευαγγελία Ζιάγκα τόνισε ότι δεν πήρε μέρος και όλα έγιναν πολύ ξαφνικά καταδεικνύοντας σαν δράστη τον σύντροφο της. Επίσης είπε ότι ήταν μπροστά: «δεν θα ξεχάσω την σκηνή που με κοίταξε και μου ζήτησε βοήθεια. Εγώ λιποθύμησα και μόλις σηκώθηκε βγήκα έξω για να ζητήσω βοήθεια». Στη συνέχεια διηγήθηκε ότι ο σύντροφος της ήθελε να πάρει τον επιχειρηματία και να μπουν μαζί μέσα σε ένα αυτοκίνητο για να πέσουν από τον γκρεμό.

Η «Μαύρη Χήρα» σκότωσε μία έγκυο γυναίκα στο παρελθόν και την τεμάχισε όπως επίσης σκότωσε τον άνδρα της και πατέρα των παιδιών της στην Αλβανία. Η ίδια ισχυρίστηκε στην Τατιάνα Στεφανίδου ότι ο άνδρας της είχε παραπατήσει και έπεσε ενώ συνέχισε λέγοντας πως «εγώ η ίδια πήγα και παραδόθηκα στην αστυνομία. Μέσα στη δικογραφία αναγράφεται ότι έκανα ένα στυγερό έγκλημα. Πάντως όλοι οι συγχωριανοί μου ξέρουν, καθώς στην Αλβανία μέχρι το '85 υπήρχε η θανατική ποινή και εγώ δεν καταδικάστηκα». Η γυναίκα τότε είχε φυλακισθεί για χρηματικές απάτες.

Στην συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι ένα βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα μιλάει γι αυτήν και την κατηγορεί άδικα. Παρόλ' αυτά η Τατιάνα Στεφανίδου την ρώτησε γιατί το υποστηρίζει αυτό αφού είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία: «γιατί έχει κομμάτια από την δικογραφία μου» απάντησε.

«Είναι κρίμα. Έλα και εσύ εδώ να σου δώσω μία συνέντευξη να σου πω γι αυτά που πέρασα στη ζωή μου» είπε η γυναίκα αναφερόμενη σε αυτόν που έγραψε το βιβλίο μιας και υποστηρίζει ότι λέει ψέματα. Συνέχισε ρίχνοντας και πάλι τα βέλη της στον Τσαγκαρόπουλο, λέγοντας:

«Κανένα δικαστήριο δεν θα μου δώσει το δικαίωμα για να πω αυτά που πέρασα 12,5 χρόνια-το χρονικό διάστημα που ήξερε τον επιχειρηματία-και για το “μυστικό της Αλβανίας”. Θέλω να πω τόσα πολλά, αλλά δεν θέλω να ζητήσω ελαφρυντικά. Θέλω να καταδικαστώ σε ισόβια για τους ανθρώπους που εξαπάτησα, δεν θέλω να μου χρεωθεί ο φόνος γιατί δεν το έκανα».

Επίσης αναφέρθηκε και στο γιατί ομολόγησε αρχικά ότι σκότωσε, εκτός από τον επιχειρηματία και το παιδί της: «ομολόγησα αρχικά ότι σκότωσα επειδή ήμουνα μία γυναίκα που κατουριόμουνα κάθε τρεις και λίγο, συγγνώμη κιόλας για την έκφραση».

Επίσης είπε ότι δεν ήταν ποτέ ερωτευμένη με το θύμα και αναφορικά με το γράμματα ερωτικού περιεχομένου που βρέθηκαν στο σπίτι του Τσαγκαρόπουλου, υποστήριξε ότι τα είχε δώσει στον επιχειρηματία για να τα πάει στις φυλακές όπου βρίσκονταν ο σύντροφος της.

Τελικά ο πέλεκυς ήταν βαρύς για την Ευαγγελία Ζιάγκα καθώς το δικαστήριο την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία του Τάσου Τσαγκαρόπουλου. Όσον αφορά τον αποθανόντα σύντροφο της, με ομόφωνη απόφαση κρίθηκε αθώος καθώς δεν υπήρξε κανένα στοιχείο που να καταδεικνύει την εμπλοκή του.

Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης ο κ. Γαλέτζας, δικηγόρος του αποθανόντα δήλωσε στo patrisnews.com: «Πραγματικά, το Δικαστήριο και η Εισαγγελική πρόταση για τον πελάτη μας, άγγιξαν την αλήθεια και τον απέδωσαν αθώο στην κοινωνία. Διατρανώνουμε λοιπόν την πίστη μας στο θεσμό των λαϊκών δικαστών».

Keywords
Τυχαία Θέματα