Καιρός σήμερα: Βροχές, 9 μποφόρ και σκόνη

Άστατος θα είναι και σήμερα Κυριακή ο καιρός. Πιο συγκεκριμένα στα δυτικά κεντρικά και βόρεια αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, με εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 8 με 9 μποφόρ στο Αιγαίο. Να σημειωθεί ότι ο καιρός σήμερα ευνοεί τη μεταφορά σκόνης κυρίως στα ανατολικά και νότια.

Στην

Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενίσουν το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, με εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Θερμαϊκό πρόσκαιρα 6 μποφόρ, ενώ από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι, νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα βόρεια πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

The post Καιρός σήμερα: Βροχές, 9 μποφόρ και σκόνη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα