Καινούρια σειρά και νέοι κύκλοι στα κανάλια του OTE TV [βίντεο]

Για ακόμη έναν μήνα ο ΟΤΕ TV προσφέρει τις καλύτερες σειρές στο πιάτο σας.

Νέα σειρά στα κανάλια του OTE TV και στο ΟΤΕ CINEMA 4HD. Το Billions ήρθε για να μείνει, καθώς από την πρώτη σεζόν, η πρωτότυπη σειρά του SHOWTIME αναμένεται να κερδίσει τους συνδρομητές

του OTE TV.

Όμως δεν είναι μόνο το Billions. Νέοι και ανατρεπτικοί κύκλοι στις πολυαγαπημένες σειρές του συνδρομητικού καναλιού, The Musketeers και Banshee.

Billions - 1ος κύκλος (κάθε Δευτέρα στις 23.00)

Νέα δραματική σειρά στον ΟΤΕ TV και στο ΟΤΕ CINEMA 4HD. Το Billions του SHOWTIME εστιάζει στο χώρο των υψηλών οικονομικών συναλλαγών, της επιρροής και της διαφθοράς, καθώς καταγράφει την επικείμενη σύγκρουση ανάμεσα σε δυο εξαιρετικά φιλόδοξες και αντίπαλες φιγούρες – τον σκληρό και έξυπνο Γενικό Εισαγγελέα, Chuck Rhodes και τον λαμπρό, φιλόδοξο διαχειριστή κεφαλαίων Bobby “Axe” Axelrod. Η σειρά εξελίσσεται ανάμεσα στις Μακιαβελικές μηχανορραφίες της πολιτικής και οικονομίας της Νέας Υόρκης και υφαίνει μια πολύπλοκη και περίπλοκη διήγηση ενός ρισκαδόρικου παιχνιδιού κυνηγού-θύματος.

Πρωταγωνιστούν: Damian Lewis, Paul Giamatti, Maggie Siff

The Musketeers - 3ος κύκλος (κάθε Τρίτη στις 22.00)

Για ακόμα μία φορά οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν τον 3ο κύκλο της ιστορικής δραματικής σειράς του BBC, The Musketeers. Νέες περιπέτειες για τους γνωστούς ήρωες του Αλέξανδρου Δουμά -Ντ’ Αρτανιάν (Λουκ Πασκαλίνο), Άθω (Τομ Μπερκ), Πόρθο (Χάουαρντ Τσαρλς ) και Άραμι (Σαντιάγκο Καμπρέρα)-, ενώ η πλοκή του νέου κύκλου υπόσχεται πολλές ανατροπές, καθώς στο καστ θα προστεθούν ο Ρούπερτ Έβερετ (Το τέλος της Παρέλασης, Σχέσεις Προδοσίας) στον ρόλο του Φιλίπ Ακίλ, του διεφθαρμένου Κυβερνήτη του Παρισιού και ο Μάθιου Μακ Νάλτι (Η ταβέρνα της Τζαμάικα, The Mill) υποδυόμενος τον Λουσιέν Γκριμόντ, έναν αδίστακτο εγκληματία. Οι δύο νέοι χαρακτήρες θα έρθουν σε σύγκρουση με τους Σωματοφύλακες.

Banshee - 4ος κύκλος (κάθε Δευτέρα στις 22.00)

Ο 4ος και πολυαναμενόμενος κύκλος του βραβευμένου με Emmy, Banshee, προβάλλεται αποκλειστικά στον OTE TV και στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 4HD, 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική. Ο 4ος κύκλος 8 επεισοδίων του Banshee υπογράφει και το φινάλε της δημοφιλούς σειράς του καναλιού Cinemax του HBO.

Παραγωγός του Banshee είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ Άλαν Μπολ, γνωστός από το εμβληματικό Six Feet Under και το δημοφιλές True Blood.

The post Καινούρια σειρά και νέοι κύκλοι στα κανάλια του OTE TV [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα