Πτώση της θερμοκρασίας, ενισχύονται οι άνεμοι

Πτώση της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα θα σημειωθεί σήμερα, ενώ ενισχύονται οι άνεμοι κυρίως στα νησιά του Αιγαίου. Ο καιρός πάντως θα παραμείνει, σε γενικές γραμμές, ανοιξιάτικος.

Πιο αναλυτικά

Ηλιοφάνεια και ενισχυμένους ανέμους, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Καλό καιρό και ηλιοφάνεια

αναμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 27 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 12 έως 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, αλλά στις νότιες ακτές της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

The post Πτώση της θερμοκρασίας, ενισχύονται οι άνεμοι appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα