Ηθοποιός από το Mean Girls «βγαίνει από τη ντουλάπα»: Είμαι ελεύθερος

Πριν από δέκα χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Mean Girls, η οποία το 2011 έγινε σειρά και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Εκεί υποδυόταν ένα γκέι και χαρούμενο χαρακτήρα, τον Ντέμιαν. Όμως, στη ζωή του υποδυόταν για μια δεκαετία τον ετεροφυλόφιλο. Μέχρι χθες όμως που με επιστολή του ανοίχτηκε στο κοινό.

Ο Ντάνιελ Φραντσέζε έγραψε μια επιστολή απευθυνόμενος στο ρόλο που είχε υποδυθεί τότε λέγοντας «Ήσουν περήφανος για σένα. Εγώ ήμουν ένας ανασφαλής ηθοποιός. Έγινες πρότυπο

για ανθρώπους. Εύχομαι να ήσουν και για μένα πρότυπο όταν ήμουν νεότερος. Ίσως ήταν πολύ πιο εύκολο για μένα να μεγαλώσω ως γκέι».

Ο Φραντσέζε ομολογεί ότι όταν του ζητήθηκε να παίξει τον Ντέμιαν ήταν πολύ επιφυλακτικός και φοβισμένος. Μάλιστα, για ένα χρόνο μετά τη σειρά έκανε πράγματα για να δείξει ότι είναι στρέιτ. «Μέχρι και κοπέλα έφερα στην πρεμιέρα της ταινίας και τη φίλησα στο κόκκινο χαλί».

Ο ηθοποιός εξηγεί ότι η οικογένεια του το γνώριζε εδώ και καιρό για την ομοφυλοφιλία του και τώρα ήθελε να το μοιραστεί με το κοινό. «Είμαι ελεύθερος και πάλι και ειλικρινής με τον εαυτό μου και τους θαυμαστές μου. Είναι σαν ένα σακίδιο με πέτρες να ήταν στην πλάτη μου και να το έβγαλα. Προσκαλώ οποιονδήποτε αισθανόταν σαν εμένα να κάνει το ίδιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα