Ήρθε ο Μήτρογλου – Ακολουθεί ο Ντιόπ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου από τα ξημερώματα της Κυριακής για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τον μονοετή του δανεισμό με το Ολυμπιακό...

Στον σύλλογο όπου τον ανέδειξε επιστρέφει ο Κώστας Μήτρογλου καθώς οι συνεχείς διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Φούλαμ είχαν αίσιο

τέλος. Καταλυτικό ρόλο στη συμφωνία έπαιξε η παρέμβαση του διεθνή επιθετικού, ο οποίος αρνήθηκε τις προσφορές των ΚΠΡ και Κρίσταλ Πάλας και έστειλε σαφής μήνυμα στην διοίκηση των «Κότατζερς» πως θέλει να πάει στον Ολυμπιακό.

Οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» να πληρώνουν κανονικά τον ετήσιο μισθό του «πιστολέρο» και τον Μήτρογλου να φθάνει στην Αθήνα στις 4 τα ξημερώματα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις κι ύστερα να γίνει μέλος του Ολυμπιακού για 3η φορά στην καριέρα του.

Ακολουθεί και ο Ντιόπ

Ύστερα από την συμφωνία του Ολυμπιακού με την Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου, η διοίκηση των «κόκκινων» έπεισε και την Λεβάντε για λογαριασμό του Πάπε Ντιόπ. Ο Ολυμπιακός αύξησε την προσφορά του στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ο ισπανικός σύλλογος δεν αρνήθηκε την πρόταση κι έτσι ο Ντιόπ, σύμφωνα με την «Goal», έρχεται στο λιμάνι για να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μετεγγραφής.

The post Ήρθε ο Μήτρογλου – Ακολουθεί ο Ντιόπ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα