ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα

To στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο θέλουν να εκμεταλλευτούν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Στην έδρα της η Νίκη Βόλου, ύστερα από 48 χρόνια απουσίας από την «μεγάλη» κατηγορία...

«Ψάχνουν» το πρώτο τρίποντο

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού και να τον «πιάσουν» στην βαθμολογία, δεδομένο ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν χάνουν εύκολα βαθμούς. Συνεπώς, είναι μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να τον φτάσουν οι διώκτες του.

Ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον Πανιώνιο (21:30, Novasports 1) στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, προέρχεται από ισοπαλία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και διπλό στη Δανία, με αντίπαλο την Μίντιλαντ. Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στον τραυματία Μπεργκ, ενώ ο Πανιώνιος ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα καθώς νίκησε στην πρεμιέρα.

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει το πρώτο του φετινό τρίποντο σε μια γνώριμη έδρα, για τον Άγγελο Αναστασιάδη, αυτή του Πλατανιά Χανίων. Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ Καλλονής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προβλημάτισε τον κόσμο της ομάδας, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έφεραν και πάλι ο χαμόγελο στους οπαδούς τους με την επιβλητική νίκη, με 4-0 επί της Ζίμπρου στη Θεσσαλονίκη. Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ θέλουν να κινηθούν στο ίδιο μήκος κύματος και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τα Χανιά.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της Κυριακής για την Super League:

Πλατανιάς - ΠΑΟΚ (19:15, NS2)Αστέρας Τρ. - Λεβαδειακός (19:15, NS7)Νίκη Βόλου - Ατρόμητος (19:15, NS3)Ξάνθη - Κέρκυρα (19:15, NS4)Παναθηναϊκός - Πανιώνιος (21:30, NS1)

The post ΠΑΟ και ΠΑΟΚ ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα