Μαϊμού sms και email σε γονείς για το ΕΣΠΑ – Κυριακή τα τελικά αποτελέσματα

Αποστολές SMS αλλά και προσωπικά email έχουν φτάσει σε αρκετούς γονείς οι οποίοι περιμένουν εναγωνίως σήμερα 31 Αυγούστου τις τελικές ανακοινώσεις της για την εισαγωγή ή μη των παιδιών τους στο ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ 2014 -2015.

Οπως ανακοίνωσε το EETAA μέσω του site του eetaaa.gr καμία αποστολή email

και sms δεν έχει γίνει από τον οργανισμό και τονίζει ότι η μόνη έγκαιρη ενημέρωση για τους γονείς είναι μέσω του site της στο οποίο άλλωστε έχουν δημοσιευτεί και όλες οι προηγούμενες ανακοινώσεις του προγράμματος.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση σημειώνεται:
Αναφορικά με καταγγελίες που τέθηκαν υπόψη μας, σε σχέση με απόρριψη αιτήσεων γονέων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής σχολικού έτους 2014 - 15 και οι οποίοι γονείς υποτίθεται ότι ενημερώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ, μέσω SMS ή e-mails, σας ενημερώνουμε ότι ο μοναδικός, επίσημος και έγκυρος τρόπος ενημέρωσης των γονέων υποψηφίων για τη συμμετοχή τους ή μη στο Πρόγραμμα, είναι η ανάρτηση των οριστικών πινάκων στο site της ΕΕΤΑΑ όπως προβλέπεται από τη σχετική Πρόσκληση.

Ως εκ τούτου, η οποιαδήποτε αποστολή ανώνυμων SMS σε κινητά τηλέφωνα ή e-mails στους γονείς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα, είναι κακόβουλη και δεν προέρχεται από την ΕΕΤΑΑ.

Σε κάθε περίπτωση, σημειώνουμε ότι οι γραπτές απαντήσεις που δίδονται σε ερωτήματα που θέτουν γονείς, έχουν πάντα ονοματεπώνυμο και στοιχεία στελεχών της ΕΕΤΑΑ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, 31 Αυγούστου, μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη των παιδικών σταθμών, και μέχρι το τέλος της ημέρας θα δημοσιευθούν οι τελικές λίστες των παιδιών που συμπεριλαμβάνονται τελικά στο πρόγραμμα.

The post Μαϊμού sms και email σε γονείς για το ΕΣΠΑ – Κυριακή τα τελικά αποτελέσματα appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα