Η Σούρι στα χέρια του Τομ Κρουζ!

Στην καρδιά της παγκόσμιας μιντιακής παράκρουσης για το διαζύγιο και τα σχέδια αρπαγής του παιδιού λόγω Σαϊεντολογίας, ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και το πήρε από την Κέιτι Χολμς.

Τρεις εβδομάδες μετά την αιφνίδια κίνηση της Κέιτι Χολμς να ζητήσει διαζύγιο από τον Τομ Κρουζ επειδή –σύμφωνα με τα αμερικανικά media- έτρεμε από φόβο μήπως ο ηθοποιός στείλει εσώκλειστο το μωρό στις εγκαταστάσεις κατήχησης της Σαϊεντολογίας,

έγινε η μεγάλη συνάντηση…

Ο ηθοποιός ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη όπου επέλεξε να συνεχίσει τη ζωή της η Κέιτι Χολμς με την 6χρονη Σούρι (της οποίας κέρδισε την αποκλειστική επιμέλεια) προκειμένου να δει το παιδί του.

Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος έγινε 50 ετών στις 3 Ιουλίου, άρπαξε με λαχτάρα την μικρή Σούρι αδιαφορώντας για τους παπαράτσι και την πήγε στο ξενοδοχείο The Greenwich όπου τους περίμενε η αδερφή του.

Ο Κρουζ δεν είχε δει το παιδί από την ημέρα της ανακοίνωσης του χωρισμού αν και πληροφορίες λένε πως μιλούσαν καθημερινά μέσω βιντεοκλήσης και Skype. Εν τω μεταξύ, η Χολμς έκανε δεκάδες εμφανίσεις με το παιδί στη Νέα Υόρκη, συνοδευόμενη πολλές φορές από την, βαθιά θρησκευόμενη χριστιανή, μητέρα της, Κάθλιν.

Ο πρώην σύζυγος και υψηλόβαθμο στέλεχος της Σαϊεντολογίας ζει στην Καλιφόρνια –όπου η Σέκτα είναι πανίσχυρη- αλλά συμφώνησε με την Κέιτι να τους επισκέπτεται συχνά. Σύμφωνα μάλιστα με το TMZ συναντήθηκαν μάλιστα για πέντε λεπτέ στο διαμέρισμα όπου μένουν πλέον μητέρα και κόρη. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι δεν συζήτησαν την επιλογή της Κέιτι να γράψει την Σούρι σε σχολείο θηλέων της Καθολικής Εκκλησίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα