Η Σοράγια σέρνει… αεροπλάνο – Ιδιωτικό τζετ ναύλωσε ο Νεϊμάρ για τη Σερβίδα καλλονή!

Είναι από αυτές που η λαϊκή θυμοσοφία τις θέλουν να σέρνει… καράβι, στην περίπτωση της Σοριάγια Βούτσελιτς όμως το μέσο μεταφοράς θα μπορούσε να αντικατασταθεί με… αεροπλάνο.

Και αυτό γιατί ο Νεϊμάρ δεν μπορούσε να περιμένει την – προγραμματισμένη για τα τέλη Οκτωβρίου - άφιξη της Σερβίδας playmate στη Βαρκελώνη, ναυλώνοντας ιδιωτικό τζετ για την εσπευσμένη μεταφορά του νέου του αμόρε!

Σύμφωνα με τη σερβική εφημερίδα «Kurir»,

ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ έστειλε αεροπλάνο στο Βελιγράδι στις αρχές Οκτωβρίου προκειμένου να παραλάβει την 28χρονη καλλονή, η οποία έμεινε αρκετές ημέρες στη Βαρκελώνη. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι στην Ιμπίθα και έκτοτε διατήρησαν επαφή μέσω Skype, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

Η Βούτσελιτς δημοσιοποίησε τη γνωριμία της με τον 22χρονο άσο μέσω Facebook, ενώ ανήρτησε και φωτογραφία της μέσα από το αεροπλάνο, όπου φορούσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα με το όνομα του Νεϊμάρ.

Η 28χρονη καλλονή «ξεπετάχτηκε» μέσω του σερβικού «Big Brother» και την τελευταία τριετία είναι μάλλον η πιο δημοφιλής γυναίκα στον ανδρικό πληθυσμό της χώρας, ενώ ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες της δεν προκαλεί την παραμικρή εντύπωση το ότι έχει αναδειχτεί σε Σερβίδα playmate. Ισως και να απαντά στο ερώτημα για ποιο λόγο ο Νεϊμάρ ήταν εξαφανισμένος από το τερέν του «Μπερναμπέου» στο πρόσφατο clasico με τη Ρεάλ μετά το γκολ που πέτυχε στο 3ο λεπτό…

The post Η Σοράγια σέρνει… αεροπλάνο – Ιδιωτικό τζετ ναύλωσε ο Νεϊμάρ για τη Σερβίδα καλλονή! appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
πορνο.με.σερβιδες, σερβιδες πορνο
Τυχαία Θέματα