Η μεγαλοπρέπεια του τάφου της Αμφίπολης: 3D βίντεο μας δείχνει το μέγεθος του σε σχέση με άλλα μνημεία

Τον γύρω του διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο με τον πολυσυζητημένο τάφο της Αμφίπολης και δείχνει το πόσο μεγαλοπρεπής είναι ο Τύμβος Καστά σε σχέση με άλλα μεγάλα μνημεία που έχουν σημαδέψει την ανθρωπότητα.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει δημιουργηθεί από την ομάδα «Ancient Greece 3D», η οποία, όπως φαίνεται και από το όνομά της, επιχειρεί μια τρισδιάστατη αναπαράσταση του τύμβου Καστά, παρουσιάζοντας, σε «slow motion», τον εντυπωσιακό τάφο. Ξεκινώντας από τις Σφίγγες, η

εικόνα περνά εν συνεχεία στο εσωτερικό του τάφου, στις Καρυάτιδες και στο εντυπωσιακό ψηφιδωτό με την αρπαγή της Περσεφόνης.

Στη συνέχεια επιχειρείτε μία πρώτη σύγκριση σε μέγεθος του τάφου της Αμφίπολης από κάθε οπτική γωνία, με τον Παρθενώνα, την Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας και το Ταζ Μαχάλ της Ινδίας. Στο βίντεο φαίνεται το πόσο μεγάλος είναι ο τάφος της Αμφίπολης σε σχέση με αυτά τα μεγαλοπρεπή μνημεία.

Η ομάδα «Ancient Greece 3D» αποτελείται από τους Αποστόλη Θεωνά και Παναγιώτη Σταματόπουλο, οι οποίοι δημιούργησαν το βίντεο και το «έντυσαν» μουσικά με το «Great Drama» του Σιρίλ Νικιτίν.

Φωτογραφία Eurokinissi

The post Η μεγαλοπρέπεια του τάφου της Αμφίπολης: 3D βίντεο μας δείχνει το μέγεθος του σε σχέση με άλλα μνημεία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα