Από την Ρενέ Ζελβέγκερ στη Νικόλ Κίντμαν: Οι celebrities που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές

Τα κολλήματα των αστέρων του Χόλιγουντ πολλά! Ένα από αυτά το να ξαπλώνουν στο κρεβάτι του πλαστικού χειρούργου και να κάνουν επεμβάσεις. Συγκεντρώσαμε τα πιο περίτρανα παραδείγματα Χολιγουντιανών που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές και σου τα παρουσιάζουμε… για να μην έχεις να ζηλέψεις τίποτα.

Επιμέλεια: Κατερίνα Θεοδωροπούλου

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα με το παραμορφωμένο πρόσωπο της Ρενέ Ζελβέγκερ, η οποία εμφανίστηκε σε event με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι αυτό οφείλεται

στις πλαστικές επεμβάσεις, ενώ άλλοι υποστήριξαν πως απλά φταίει το ότι σταμάτησε τα μπότοξ. Η ίδια δεν απαντά σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ενώ εμφανίζεται ενοχλημένη. Πάντως το αποτέλεσμα είναι ένα: η ηθοποιός δεν δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό, καλό της εαυτό.

Η 50χρονη σήμερα Μεγκ Ράιαν υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναίκες, γεγονός που προφανώς την ώθησε σταδιακά σε αμέτρητες πλαστικές επεμβάσεις για να διατηρήσει την άλλοτε αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Η γνωστή ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει υποβληθεί σε διάφορες πλαστικές επεμβάσεις και απανωτά μπότοξ, τα οποία έχουν αλλοιώσει τελείως τις εκφράσεις του προσώπου της.

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Μεγκ Ράιαν Μέλανι Γκρίφιθ Μίκι Ρουρκ Νικόλ Κίντμαν Ρενέ Ζελβέγκερ

Έχει υποβληθεί σε δεκάδες επεμβάσεις αισθητικής και είναι γνωστή στους κύκλους του Χόλιγουντ ως η βασίλισσα της σιλικόνης! Ο λόγος για τη γνωστή ηθοποιό Μέλανι Γκρίφιθ η οποία έχει μανιάσει να νικήσει το χρόνο. Με τα αντίθετα δυστυχώς αποτελέσματα. Οι παπαράτσι τη συναντούν συχνά και τη φωτογραφίζουν ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Σοκ προκαλούν και οι φωτογραφίες του χολιγουντιανού ηθοποιού Μίκι Ρουρκ ο οποίος, όπως άλλοι εθίζονται στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, έχει εθιστεί στις πλαστικές σε τέτοιο βαθμό που το πρόσωπό του δεν θυμίζει σε τίποτα τον γόη της δεκαετίας του '90.

Για το τέλος, αφήσαμε την, επίσης, πολυσυζητημένη Νικόλ Κίντμαν. Η 47χρονη ηθοποιός από ό,τι φαίνεται ξάπλωσε για τα καλά στο κρεβάτι του πλαστικού αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Γνωστοί Αμερικανοί πλαστικοί μίλησαν στο διαδικτυακό Hollywood.com και συμφώνησαν ότι η ηθοποιός έχει κάνει παντού μπότοξ και έχει γεμίσει όλο το πρόσωπό της με fillers. Κάποιοι είπαν ότι έχει προχωρήσει και πιο πέρα, κάνοντας λόγο για λίφτινγκ και τα σχετικά.

The post Από την Ρενέ Ζελβέγκερ στη Νικόλ Κίντμαν: Οι celebrities που παραμορφώθηκαν από τις πλαστικές appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα