ΣΕΡΧΑΝ ΓΙΑΒΑΣ : Ο "Χαρούν" θέλει να παίξει σε ελληνική σειρά

10:25 2/7/2012 - Πηγή: Radar.gr

Ο Σερχάν Γιαβάς (Serhan Yavas), είναι ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός που υποδύεται τον χαρούν στη σειρά “Μοιραίος Έρωτας” του Mega.

Σε συνέντευξή του στο TV Zapping μίλησε για την Ελλάδα και την επιτυχία που σημειώνει o “Μοιραίος Έρωτας”, δηλώνοντας έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ελληνική σειρά.

Ο Σερχάν Γιαβάς (Serhan Yavas), είναι ο γοητευτικός Τούρκος ηθοποιός που υποδύεται τον χαρούν στη σειρά “Μοιραίος Έρωτας” του

Mega.

Σε συνέντευξή του στο TV Zapping μίλησε για την Ελλάδα και την επιτυχία που σημειώνει o “Μοιραίος Έρωτας”, δηλώνοντας έτοιμος να πρωταγωνιστήσει σε ελληνική σειρά.

Σχετικά με την επιτυχία που σημειώνει ο “Μοιραίος Έρωτας”, ο ίδιος την αποδίδει στο ότι το σενάριο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία, η οποία τον συγκίνησε αμέσως μόλις το διάβασε, αλλά και στους καλούς ηθοποιούς που απαρτίζουν το καστ. 

Σχετικά με την Ελλάδα είπε:

 “Αν και τόσο κοντά με την Τουρκία, δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να έρθω. Έχετε σπουδαίο αρχαίο πολιτισμό και πολύ πλούσια πολιτιστική κληρονομιά… Θα ήθελα πολύ να επισκεφθώ την Ελλάδα και μάλιστα σύντομα”, παινεύοντας παράλληλα τις παραλίες και την γεωγραφική θέση της χώρας μας.

Ο τουρισμός δεν του φτάνει, όμως, του Σεχράν, ο οποίος θα ήθελε να πάρει μέρος σε μια ελληνική παραγωγή: “θα ήθελα να κάνω καριέρα και πέρα των τουρκικών συνόρων. Αν υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, αν έρθει ένα εντυπωσιακό σενάριο, εννοείται πως θα το τολμούσα. Επίσης, θα μου άρεσε πολύ το ενδεχόμενο να παίξω σε μια ελληνική σειρά”.

Εδώ δεν μπορούμε να βολέψουμε τους δικούς μας ηθοποιούς Σεχράν... έχουμε οικονομική κρίση...

Σερχάν Γιαβάς
Keywords
Αναζητήσεις
σερχαν γιαβας, χαρουν γιαβας χαρουν γιαβας τουρκος ηθοποιος
Τυχαία Θέματα