Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξανά ερωτευμένη! Ο νέος της σύντροφος και οι κοινές τους φωτογραφίες [εικόνες]

Την καλύτερή της περίοδο διανύει η Ντορέττα Παπαδημητρίου τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά της. Η ηθοποιός – παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλημερούδια» φαίνεται ότι είναι και πάλι ερωτευμένη με νέο πρόσωπο και περνά μοναδικές στιγμές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ!, η 36χρονη διατηρεί σχέση με τον ιταλικής καταγωγής αρχιτέκτονα – industrial designer Άλεξ Φραντζολίνι.

Ο συνομήλικός της Άλεξ, με σπουδές στο Λονδίνο και το Μιλάνο, έχει αναλάβει τη θέση του art director στην εταιρεία επίπλων Δελούδης.

Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους σε βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας. «Η Ντορέττα και ο Άλεξ είχαν γνωριστεί πριν από αρκετό καιρό, αλλά τους τελευταίους μήνες ήρθαν πιο κοντά.

Μάλιστα, χάρη στη διακριτική τους στάση κατάφεραν να κρατήσουν μέχρι τώρα τη σχέση τους κρυφή ακόμη κι από τα κοντινά τους πρόσωπα» επισημαίνει άτομο από το περιβάλλον τους.

The post Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ξανά ερωτευμένη! Ο νέος της σύντροφος και οι κοινές τους φωτογραφίες [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα