Creed: Η έκπληξη της χρονιάς έρχεται 31 Δεκεμβρίου και είναι ο,τι το καλύτερο!

Θα περάσετε τις ημέρες των γιορτών πηγαίνοντας με τα παιδιά σας από εμπορικό σε εμπορικό και από λούνα παρκ σε λούνα παρκ. Δεν πρέπει να αποζημιώσετε τον εαυτό σας; Δεν πρέπει, έστω και την τελευταία ημέρα του χρόνου να κάνετε κάτι για σας; Και τι καλύτερο από το να απολαύσετε μια ταινία που θα σας θυμίσει τα νιάτα σας και θα σας φτιάξει την διάθεση λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη

Κυρίες και Κύριοι έρχεται το Creed και όποιος δει το τρέιλερ αντιλαμβάνεται πως πρόκειται, πολύ απλά, για ο,τι το καλύτερο έχει να μας προσφέρει το 2015.

Προσωπικά

θεωρώ το Rocky 4 την καλύτερη ταινία της σειράς. Ο θάνατος του Απόλλο από τον Ρώσο γίγαντα και η προετοιμασία του Ρόκυ για να τον αντιμετωπίσει αργότερα και να εκδικηθεί τον θάνατο του φίλου του έκαναν την ταινία αυτή την πιο συναρπαστική της επικής σειράς.

Ας θυμηθούμε γιατί

Ερχόμαστε στο σήμερα και στη νέα ταινία του Ρόκυ, όπου ο αγαπημένος μας «Ιταλός επιβήτορας» θα γνωρίσει τον γιο του Απόλλο και θα αναλάβει να τον κάνει πρωταθλητή.

Ο Creed δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον πατέρα του. Ασχολείται ψιλοερασιτεχνικά με το μποξ και ταξιδεύει στην Φιλαδέλφεια, την πόλη όπου ο Απόλλο έδωσε τον τελευταίο μεγάλο του αγώνα. Επισκέπτεται τον Ρόκυ, του συστήνεται και η ιστορία ξεκινά.

Η ταινία έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές, ο Σταλόνε παρουσιάζεται ως φαβορί για να διεκδικήσει το Όσκαρ δεύτερου αντρικού ρόλου κι εμείς επικροτούμε. Γιατί, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής, ανατριχιάσαμε λίγο όταν ακούσαμε τον Ρόκυ να λέει «Αυτός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσεις ποτέ» δείχνοντας του το είδωλο του στον καθρέφτη!

Δείτε το τρέιλερ και θα ξέρετε τι θα κάνετε την παραμονή της πρωτοχρονιάς

The post Creed: Η έκπληξη της χρονιάς έρχεται 31 Δεκεμβρίου και είναι ο,τι το καλύτερο! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα