Η νέα διαφήμιση του Johnnie Walker θα σε αναγκάσει να πιεις ουίσκι! [βίντεο]

Η διαφήμιση, εδώ και πολλά χρόνια, δεν είναι αυτό που ήταν παλιά. Δεν είναι απλώς οι ανθρώπινες δυνάμεις. Είναι το ανθρώπινο μυαλό βασισμένο στη δύναμη της τεχνολογίας.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε έναν κλάδο που κάνει πάντα διαφημίσεις που μοιάζουν άνετα με ταινίες μικρού μήκους και αξίζουν χειροκρότημα, θα λέγαμε τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τα ποτά. Από τα δεύτερα, ιδιαίτερα τα labels του ουίσκι.

Ένα ποτό που είναι εκ φύσεως premium, που ακόμα και η λιγότερο καλή μάρκα είναι παραπάνω από κάθε άλλο είδος ποτού, χρειάζεται και διαφημίσεις που να είναι εξίσου premium.

Το Johnnie Walker, με το μότο Keep Walking, ξέρει πάντα πως να φτιάξει κάτι πολύ δυνατό, κάτι που να αντικατοπτρίζει πλήρως τη φιλοσοφία του αποστάγματος και της μοναδικότητας του.

Οι περισσότερες διαφημίσεις του κρύβουν μέσα μηνύματα σταθερά και αναλλοίωτα στον άντρα: φιλία, πίστη, αφοσίωση, υπέρβαση, αναζήτηση, αέναη κίνηση. Η νέα διαφήμιση που φτιάχτηκε από τους Dorian & Daniel είναι ένα σκαμπήλι στο πρόσωπο για να δεις τον κόσμο αλλιώς, είναι μια διαφήμιση βγαλμένη από τα παλιά, τα αγνά, με έμφαση στην εικόνα κι όχι σε πρόσθετα εφέ. Στην εικόνα, αλλά και τη δύναμη των λόγων.

Η αδερφική αγάπη, το bromance, στην πιο εξυμνημένη του μορφή. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή είναι η επίσημη νέα διαφήμιση ή κάτι που έφτιαξαν τα δύο αδέρφια γιατί το θέλησαν, αλλά σίγουρα θα γίνει η επίσημη νέα διαφήμιση. Στο τέλος θα κυλήσει σίγουρα ένα δάκρυ και θα σηκωθείς να χειροκροτήσεις μόνος σου. Και θα πας να γεμίσεις το ποτήρι σου ουίσκι!

The post Η νέα διαφήμιση του Johnnie Walker θα σε αναγκάσει να πιεις ουίσκι! [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα