Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει! Γιατί δεν καλεί στην εκπομπή της τους Ρουβά, Ρέμο και Βίσση;

Στο People αυτής της Κυριακής μίλησε η Ναταλία Γερμανού, αποκαλύπτοντας τη φοβία της που έχει να κάνει με την εκπομπή αλλά και τους καλλιτέχνες φίλους της.

Η Ναταλία για πρώτη φορά παραδέχεται πως το χειρότερο της είναι να τηλεφωνήσει η ίδια στο Σάκη Ρουβά, τον Αντώνη Ρέμο, ή την Άννα Βίσση προκειμένου να βρεθούν στο πλατό του «Namaste». Η ίδια φοβάται την… άρνηση καθώς -όπως αποκαλύπτει- θα νιώσει πολύ άσχημα εάν οι τραγουδιστές που τους έχει δώσει πολλά κομμάτια της αρνηθούν να βρεθούν

ως καλεσμένοι στην εκπομπή της.

«Έτυχε να μου πει μέχρι και καναλάρχης «καλά ρε Ναταλία τόσο γαϊδούρια και αχάριστοι είναι που δεν έρχονται οι φίλοι σου στην εκπομπή; Το χειρότερο που μπορείς να μου κάνεις είναι να πάρω Ρέμο, Ρουβά, Βίσση, Θεοδωρίδου, Βανδή για να τους προσκαλέσω γιατί αν αρνηθούν θα νιώσω τόσο φριχτά για λογαριασμό μου και λογαριασμό τους», είπε στο People.

Την συνέντευξή της σχολίασε και η ομάδα του «Πρωινού», αφού η Ναταλία Γερμανού μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα. Πως αντέδρασε ο παρουσιαστής;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί!

The post Η Ναταλία Γερμανού αποκαλύπτει! Γιατί δεν καλεί στην εκπομπή της τους Ρουβά, Ρέμο και Βίσση; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα