Μία ακόμα έκπληξη έρχεται από το «Meliarto»! Δίνει δυναμικό παρών με το νέο του εστιατόριο

Στον πεζόδρομο της Ερμού, στη συμβολή με την Αιόλου, ο «Meliartos» με το Πιτοπωλείο, το Καφενείο, το Γαλακτοπωλείο και το Κουζινάκι του έχει γίνει αγαπημένη στάση προτείνοντας γεύσεις ευφάνταστες, που «παίζουν» δημιουργικά με τις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές και βασίζονται σε ποιοτικές πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς.

Οι εκπλήξεις, ωστόσο, δεν σταματούν για την dream team της «επιχείρησης», που διαρκώς ανοίγει τη βεντάλια της με σκοπό τη γαστριμαργική περιπλάνηση των

Αθηναίων! Το café-εστιατόριο, λοιπόν, άνοιξε εδώ και λίγο καιρό στον ημιώροφο του κτιρίου, δίνοντας τη δυνατότητα να χαρείς τον καφέ και το φαγητό σου σε ένα χώρο σύγχρονο, λειτουργικό, με ανοιχτή θέα στη ζωή της πόλης.

Κι επειδή ο «Meliartos» γνωρίζει κυρίως από καλό φαγητό, τα πιάτα του θα σε στείλουν στον έβδομο ουρανό της απόλαυσης.

Δοκίμασε τη σαλάτα με ψητά λαχανικά και ταλαγάνι σχάρας, που σερβίρεται σε μαυροπίνακα, το γεμιστό κοτόπουλο με λιαστή ντομάτα και γραβιέρα ενώ μην παραλείψεις να επιλέξεις ανάμεσα στα μαμαδίστικα πιάτα ημέρας. Η επίσκεψή σου ολοκληρώνεται με μηλόπιτα ή τάρτα φράουλας.

Info

Ερμού 65 & Αιόλου, Αθήνα, Τηλ.: 2103237379

The post Μία ακόμα έκπληξη έρχεται από το «Meliarto»! Δίνει δυναμικό παρών με το νέο του εστιατόριο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα