Η μητέρα του Μπαλοτέλι ζει στη φτώχεια

Ο Ιταλός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι εξαργυρώνει το ταλέντο του στη μπάλα με 155.000 ευρώ τη βδομάδα αλλά η γυναίκα που τον γέννησε καθαρίζει σκάλες για 8 ευρώ την ώρα.

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν σήμερα ότι ο άτακτος ποδοσφαιριστής που έκανε όλο τον κόσμο να μιλάει για αυτόν όταν με δύο γκολ απέκλεισε τη Γερμανία κι έστειλε την Ιταλία στον τελικό του Euro2012 αφήνει την μητέρα του να ζει στην ανέχεια.

«Κερδίζει 155.000 ευρώ την εβδομάδα, του αρέσει να πίνει ακριβή σαμπάνια απ’ ευθείας από το μπουκάλι και μια φορά

διέθεσε εκατοντάδες ευρώ σε μια εκκλησία. Η γενναιοδωρία του Μπαλοτέλι, όμως, δεν φαίνεται να επεκτείνεται και στη ζωή της μητέρας του, η οποία εργάζεται σαν καθαρίστρια λίγα μόλις χιλιόμετρα από το αξίας 3.800.000 ευρώ σπίτι του γιου της», γράφουν οι εφημερίδες αναφέροντας ότι την ώρα που ο Μπαλοτέλι μπαίνει στην πανάκριβη Bentley Continental GT για να πάει στην προπόνηση, η Ρόουζ Μπάργουαχ παίρνει το λεωφορείο «11» για να πάει στη δουλειά που την αμείβει με 8 ευρώ την ώρα.

Το σπίτι της βρίσκεται στη συνοικία που χρησιμοποίησε το Channel 4 για τα γυρίσματα σειράς με πρωταγωνιστές φτωχές οικογένειες πουν από τα επιδόματα.

Η 46χρονη Ρόουζ έδωσε τον Μπαλοτέλι για υιοθεσία όταν ήταν δύο ετών και έμενε σε ένα πολύ φτωχικό διαμέρισμα της ιταλικής Μπρέσια. Τα Χριστούγεννα, όμως, μετακόμισε στο Μάντσεστερ προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον 21χρονο γιο της.

«Όταν ήρθε από την Ιταλία με την κόρη της, είπε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να ζει κοντά στον γιο της. Δεν ήθελε τίποτα από την τεράστια περιουσία και τη χλιδή που εκείνος απολαμβάνει. Και φαίνεται ότι έλεγε αλήθεια αφού ζει με τα απολύτως απαραίτητα και δουλεύει πολύ σκληρά», αναφέρει φίλος της οικογένειας και προσθέτει ότι η βιολογική μητέρα του Μπαλοτέλι δεν θέλει να τον πιέσει με την παρουσία της στη Βρετανία αλλά να αποκαταστήσει σιγά σιγά τη σχέση τους, όπως θα έκανε κάθε γυναίκα στην περίπτωσή της.

Η Ρόουζ και ο σύζυγός της, Τόμας, έχουν καταγωγή από την Γκάνα αλλά ζούσαν στην Ιταλία όταν γεννήθηκε ο γιος τους. Στα δύο του χρόνια, όμως, παρουσίασε μια επικίνδυνη για τη ζωή του διαταραχή στο έντερο και οι συνθήκες στο παλιό, φτωχικό σπίτι επιδείνωναν την κατάστασή του.

Η μητέρα του αργότερα ισχυρίστηκε ότι η οικογένεια Μπαλοτέλι, που τον υιοθέτησε, έστρεψε το παιδί εναντίον των βιολογικών του γονιών και έπρεπε να προσπαθήσουν πολύ για να τους δεχτεί στη ζωή τους.

«Ο Μάριο έρχεται συχνά και με βλέπει. Δεν είμαστε συνέχεια μαζί, αλλά εκείνος έχει τη ζωή του κι εγώ τη δική μου», έχει δηλώσει η ίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα