Η μαμά μου πούλησε την παρθενιά μου όταν ήμουν 12 – Η συγκλονιστική εξομολόγηση μιας 17χρονης [βίντεο]

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση μίας 17χρονης κοπέλας προκαλεί ρίγος καθώς η μητέρα της πούλησε την παρθενιά της όταν το κορίτσι ήταν μόλις 12 χρονών!

Η 17χρονη Ντάρα Κέο είπε την εξής φράση στην εφημερίδα Daily Mail: «Η μαμά μου πούλησε την παρθενιά μου όταν ήμουν 12 σε έναν πλούσιο και ισχυρό άνδρα» και ο λόγος που το έκανε ήταν για να εξοφλήσει τα χρήματα που χρωστούσε ο πρώην άνδρας της επειδή έπαιζε τυχερά παιχνίδια.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι στη Καμπότζη πιστεύουν σε μία αρχαία παράδοση που αναφέρει ότι όποιος κάνει σεξ με παρθένες παρατείνει την διάρκεια της ζωής του. Γι αυτό ακριβώς τον λόγο πολλοί άνδρες και ιδιαίτερα οι πλούσιοι, πληρώνουν για να έρθουν σε επαφή με μία παρθένα.

«Έπρεπε να μείνω μαζί του για μία εβδομάδα, ενώ με βίασε πολλές φορές χωρίς προφυλακτικό» εξομολογήθηκε η Ντάρα που βίωσε την κακοποίηση σε μία τόσο μικρή ηλικία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η 17χρονη σήμερα Ντάρα δεν είναι η μόνη περίπτωση καθώς υπάρχουν χιλιάδες κορίτσια που πωλούν την παρθενιά τους σε εξέχοντες πολιτικούς, αστυνομικούς και πολύ πλούσιους άνδρες.

Συνήθως άπορες οικογένειες παίρνουν περίπου 1.500 δολάρια για να πουλήσουν την παρθένα κόρη τους σε κάποιον άνδρα. Αυτά τα χρήματα για εκείνους ισοδυναμούν με τον μισθό τεσσάρων ετών. Η μητέρα της Κέο ήταν τόσο απελπισμένη που πήρε μόλις 500 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα