Η Κιμ νοστάλγησε τα sex tapes – Στις νέες φωτογραφίες μας τα δείχνει όλα [εικόνες]

Μέχρι χθες προσπαθούσαμε να επικεντρωθούμε στην καλλιτεχνική πλευρά της νέας, ημίγυμνης φωτογράφισης της Κιμ Καρντάσιαν και βρήκαμε υπερβολικό τον χαμό που προκλήθηκε πιστεύοντας πως ο κόσμος λατρεύει να την «μισεί». Εκείνη βέβαια αποφάσισε να μας διαψεύσει λίγες ώρες αργότερα όταν κυκλοφόρησαν ακόμα δύο φωτογραφίες που προφανώς… στερούνται καλλιτεχνικής φύσης.

Μετά τις δύο πρώτες φωτογραφίες της Κιμ με τα γυμνά οπίσθιά της να «κατακλύζουν» τον φακό [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ] που μέσα σε ελάχιστες ώρες έγιναν viral, η Καρντάσιαν ξαναχτυπά με δύο ακόμα φωτογραφίες που μόνο καλλιτεχνικές –και ημίγυμνες- δεν τις λες.

Ενώ οι χθεσινές κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια, καθώς αναβίωναν μια παλαιότερη επαγγελματική φωτογράφιση του Ζαν Πολ Γκουντ, σήμερα ήρθαν τα πάνω κάτω. Η Καρντάσιαν ποζάρει ολόγυμνη στο φακό με τα οπίσθια, το στήθος και όλη την… μπροστινή της όψη σε πρώτο πλάνο και μοιάζει να γύρισε τον χρόνο πίσω στην παλιά καλή εποχή των ερασιτεχνικών sex tapes.

Η κυρία Καρντάσιαν-Γουέστ μας τα δείχνει όλα και κάνει ακριβώς αυτό που πρόσταξε το concept της φωτογράφισης: She broke the Internet.

Ο λόγος που αποφάσισε να εκτεθεί ξανά τόσο πολύ, όντας μητέρα μοιάζει θλιβερός. Φαίνεται πως η Κιμ πάντα θα βρίσκει τρόπο να «πουλάει» έστω κι αν με τον τρόπο αυτό προκαλεί κυρίως αρνητικά σχόλια.

The post Η Κιμ νοστάλγησε τα sex tapes – Στις νέες φωτογραφίες μας τα δείχνει όλα [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα