Η κατάρα της οικογένειας Ωνάση – Σαν σήμερα πέθανε η Χριστίνα

Κάθε μέλος της οικογένειας Ωνάση έχει την δική του -τραγική- ιστορία. Οπως έδειξαν τα γεγονότα, η Χριστίνα Ωνάση δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Αφού έχασε όλη της την οικογένεια μέσα σε μόλις 29 μήνες, άφησε την τελευταία της πνοή σαν σήμερα το 1988 στο Μπουένος Άιρες.Ήταν μία από τις πιο διάσημες Ελληνίδες. Ως κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση η ζωή της φάνταζε παραμυθένια ωστόσο τα γεγονότα έδειξαν

το αντίθετο.

Γεννημένη στην Νέα Υόρκη στις 11 Δεκεμβρίου του 1950 από την Τίνα Λιβανού και τον Αριστοτέλη Ωνάση θα πίστευε κανείς πως τα παιδικά της χρόνια θα ήταν ειδυλλιακά. Ωστόσο η ίδια επηρεάστηκε πολύ από τον χωρισμό των γονιών της.

Η ζωή της δεν θα ήταν εύκολη καθώς μέσα σε μόλις 29 μήνες έχασε όλη της την οικογένεια. Όλα ξεκίνησαν το 1973 με το αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο αδερφός της Αλέξανδρος. Ο πατέρας της κατέπεσε καθώς έχασε όχι μόνο τον μοναχογιό του αλλά και αυτόν που προόριζε για διάδοχο της αυτοκρατορίας του.

Η Χριστίνα τότε αναγκάστηκε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του πατέρα της. Ο πατέρας της την εκπαίδευσε και αυτή ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά αναλαμβάνοντας πλήρως κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το 1974 πεθαίνει και η μητέρα της από υπερβολική δόση ναρκωτικών προσθέτοντας άλλο ένα πλήγμα στην οικογένεια Ωνάση. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε ήδη δει την υγεία του να χειροτερεύει μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου και το 1975 πεθαίνει και αυτός. Μοναδική Ωνάση πλέον ήταν η Χρστίνα.

Σε ηλικία μόλις 20 ετών πραγματοποίησε τον πρώτο της γάμο με τον κατά 27 χρόνια μεγαλύτερό της, κτηματομεσίτη, Μ. Τζ. Μπόλκερ. Ο γάμος τους διήρκεσε μόλις εννέα μήνες και στην συνέχεια χώρισαν.

Επόμενος σύντροφος της Χριστίνας Ωνάση ήταν ο εφοπλιστής και τραπεζίτης Αλέξανδρος Ανδρεάδης, γόνος γνωστής ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας και εγγονός του Αλέξανδρου Κορυζή. Ωστόσο και αυτός ο γάμος οδηγήθηκε σε διαζύγιο. Ο Ρώσος Σεργκέϊ Καούζοφ, ήταν ο τρίτος της σύζυγος Ωνάση, με τον οποίο μετά από μικρό χρονικό διάστημα χώρισε.

Τελευταίος γάμος ήταν με τον Τιερί Ρουσσέλ, έναν διάσημο πλέι-μπόυ της εποχής. Καρπός του γάμου τους ήταν η Αθηνά Ρουσσέλ-Ωνάση. Λίγο καιρό αργότερα και αυτός ο γάμος έληξε.

Η Χριστίνα ετοιμαζόταν και για πέμπτο γάμο, με τον Γιώργο – Χόρχε Τσολμεκτόγλου, ο οποίος ήταν πρόεδρος της ελληνικής παροικίας στην Αργεντινή. Ωστόσο δεν πρόλαβαν καθώς η Χριστίνα Ωνάση πέθανε προτού παντρευτούν.

Ο θάνατός της οφείλεται σε έμφραγμα σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, μετά από πολύχρονη κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών. Τελικά η σορός της μεταφέρθηκε από το Μπουένος Άιρες στην Ελλάδα όπου και ενταφιάστηκε στο ιδιόκτητο νησί της οικογενείας στον Σκορπιό.

Μοναδική κληρονόμος της ορίστηκε η κόρη της Αθηνά. Η τεράστια περιουσία της θα διαχειριζόταν ως την ενηλικίωση της κόρης της ένα πενταμελές συμβούλιο.

Keywords
Αναζητήσεις
χριστινα ωναση ναρκωτικα
Τυχαία Θέματα