Η διαφήμιση της Snickers για το SuperBowl είναι μαγική [βίντεο]

15:04 5/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Θα έχετε σίγουρα δει στην τηλεόραση μια διαφήμιση όπου είναι ένας τύπος γκρινιάρης και έχει το σώμα της Τζόαν Κόλινς, βρίσκεται στα αποδυτήρια της ομάδας του και μόλις ένας συμπαίχτης του τού δίνει Snickers ηρεμεί και επανέρχεται στην κανονική του μορφή. Όλοι συμφωνήσαμε ότι ήταν μια πολύ κακή διαφήμιση.

Όμως ο τρόπος που την κάνει η Snickers για τον μεγάλο τελικό του NFL, το περίφημο SuperBowl, μας έκανε να αναθεωρήσουμε. Κι αυτό γιατί το έχουν κάνει vice versa. Αυτή τη φορά ήταν

μια γυναίκα που λόγω γκρίνιας έμοιαζε με άντρα. Μόνο που δεν ήταν μια οποιαδήποτε γυναίκα και δεν έμοιαζε με έναν οποιοδήποτε άντρα.

Ο διάσημος ηθοποιός Γουίλιαμ Νταφόε έβαλε άσπρο φουστάνι, ξανθιά περούκα και μεγάλα σκουλαρίκια και στάθηκε πάνω από έναν αεραγωγό, για να του σηκωθεί το φουστάνι και να θυμίσει τη σκηνή της Μέριλιν Μονρό από το 7 Χρόνια Φαγούρα. Όταν ο σκηνοθέτης του είπε πως όλα θα είναι εντάξει, εκείνος άρχισε να γκρινιάζει έντονα. Τότε του έδωσαν ένα snickers και έγινε πάλι η Marilyn. Καθόλου παράξενο που έκανε πάνω από δύο εκατομμύρια views μέσα σε 2 μέρες.

The post Η διαφήμιση της Snickers για το SuperBowl είναι μαγική [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα