Υπερκοριός: Ο Αλέξης μέχρι και (αριστερά) σπίτια κλείνει;

14:58 5/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Δεν ξέρω, αν προσέξατε ένα πολύ αστείο πλακάτ στη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης. Ένας κύριος κρατούσε λοιπόν ένα μικρό πλακάτ που έγραφε «Χωρίς ένσημα μπορώ, χωρίς την Αλεξάνδρα όχι».

Ε, γεννήθηκε σε πολλούς, εξ αυτών και σ’εμένα, η απορία, ποια είναι τέλος πάντως αυτή η Αλεξάνδρα που ανάγκασε τον συμπαθή κύριο να διασκευάσει τους στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου για το τραγούδι «Όλα για σένανε μιλάνε» που έχει ερμηνεύσει ο Πάνος Κιάμος (ο οποίος σημειολογικά καμία σχέση δεν έχει, πολιτικά μιλώντας, ούτε με τον Αλέξη ούτε με τα υπόλοιπα που θα διηγηθώ).

Τι έγινε

λοιπόν; Κανείς δεν το ξέρει με ακρίβεια. Μια πολύ δημοφιλής, απ’ ότι κατάλαβα, version της ιστορίας συζητιόταν σήμερα το πρωί σε ένα στέκι του Κολωνακίου. Βεβαίως, το ότι η παρέα που το συζητούσε είχε αμιγώς δεξιές αναφορές, θα πρέπει να με προβληματίσει.

Σύμφωνα με την εκδοχή που έλεγαν χαμογελώντας, ο νεαρός είναι στέλεχος της ΛΑΕ του Παναγιώτη Λαφαζάνη και έχει αποσκιρτήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη συνθηκολόγηση του τρίτου Μνημονίου. Η κοπέλα του, η Αλεξάνδρα, ήταν και αυτή ΣΥΡΙΖΑ, μόνο που έμεινε και αποφάσισε να παλέψει για το κόμμα.

Οι δύο νέοι προσπάθησαν να συνεχίσουν τη σχέση, όμως οι διαφορές ήταν αισθητές και η διασπαση επεκτάθηκε και στο σπίτι τους. Για να μην σας τα πολυλογώ, το ζευγάρι χώρισε. Αλλά ο φίλος προφανώς τη θέλει πίσω και εμείς, ως στήλη, συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αίτημά του.

Πάντως, ότι η ιστορία μάλλον είναι τρολιά (πετυχημένη όμως), θα το καταλάβαινε κανείς, αν άκουγε μέλος της παρέας, στα πρόθυρα της συμφόρησης από το γέλιο, να λέει πως η Αλεξάνδρα μάλλον έχει διοριστεί ως ειδική σύμβουλος σε κάποιο υπουργείο…

The post Υπερκοριός: Ο Αλέξης μέχρι και (αριστερά) σπίτια κλείνει; appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
χωρις ενσημα μπορω χωρις την αλεξανδρα οχι
Τυχαία Θέματα