Η Αντζελίνα Τζολί πρέσβειρα της Ελλάδας; Θέλει να διαφημίσει τη χώρα μας στο Χόλιγουντ!

Η Αντζελίνα Τζολί είχε επισκεφτεί ξανά τη χώρα μας, τόσο για τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «Tomb Raider», στη Σαντορίνη, όσο και για διακοπές με το σύζυγο της, Μπραντ Πιτ.

Αυτή τη φορά η χουλιγουντιανή σταρ ήρθε ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και «έσκυψε» πάνω στο προσφυγικό κάνοντας επίσκεψη, στον Πειραιά

και στη Λέσβο. Κατά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, οι δυο συζήτησαν για τους πρόσφυγες, και η Jolie πρότεινε την αμέριστη αρωγή της.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος» της Κυριακής, θέλει την Αντζελίνα να έκανε μία σημαντική πρόταση στον πρωθυπουργό προκειμένου να βοηθήσει την Ελλάδα και να δείξει την εκτίμησή της. Έτσι, η διάσημη ηθοποιός πρότεινε να γίνει «πρέσβειρα της Ελλάδας». Συγκεκριμένα, πρότεινε ανοιχτά να γίνει το «πρόσωπο» μιας τουριστικής καμπάνιας για τη χώρα μας, ενώ ανέφερε ακόμα ότι θα μπορούσε να έλθει σε επαφή με σημαντικούς ανθρώπους του Χόλιγουντ, ώστε να συμμετάσχουν και εκείνοι σε μία κοινή προσπάθεια προβολής της Ελλάδας.

Κατά την αναχώρησή της από την Ελλάδα, μάλιστα, είπε το δικό της «ευχαριστώ» στην χώρα μας.

Πηγή: ToraTora.gr

The post Η Αντζελίνα Τζολί πρέσβειρα της Ελλάδας; Θέλει να διαφημίσει τη χώρα μας στο Χόλιγουντ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα