Χριστούγεννα στην TV ! Τα προγράμματα που θα κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές 24 και 25 Δεκεμβρίου

Κέφι, εκλεκτοί καλεσμένοι, χριστουγεννιάτικη διάθεση! Οι αγαπημένες εκπομπές της μικρής οθόνης φορούν τα γιορτινά τους και ετοιμάζονται να κρατήσουν συντροφιά στο κοινό παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η μεγάλη έκπληξη έρχεται από το κανάλι του Αμαρουσίου, όπου το πάρτυ ξεκινά από τις 24 Δεκεμβρίου. Η εκπομπή «Spata live», στις 16.00, και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη Μαίρη Συνατσάκη υποδέχονται τον Κώστα Δόξα με τραγούδια και παιχνίδια. Λίγες ώρες αργότερα,

στις 21.00, Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά, μαζί με όλη την παρέα του «Πρωινού», συναντούν στο πλατό λαμπερούς παρουσιαστές του ΑΝΤ1 και εγγυώνται ένα μοναδικό σόου.

Γιώργος Παπαδάκης, Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μαίρη Συνατσάκη δίνουν το παρών με τη Δέσποινα Βανδή να ανεβάζει τον υδράργυρο της διασκέδασης στο κόκκινο.

Στις 25 του μήνα, στις 23.15, τη σκυτάλη αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Τhe 2night Show» να φέρνει δυο αγαπημένα παιδιά από την Κύπρο, τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, τη Μις Ελλάς 2015, Θεοδώρα Ντανιέλα Ντε Μοράις Μοσχούρη, που εξηγεί τους λόγους που αποβλήθηκε από τον 65ο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς βρίσκουν τα φετινά Χριστούγεννα το μεγάλο κανάλι. Στις 24, η εκπομπή «Καλημερούδια» θα υποδεχθεί την Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Κώστας Μαρτάκης θα τραγουδήσει αγαπημένα κομμάτια. Ο Άκης Πετρετζίκης και η εκπομπή «Κάν’ το όπως ο Άκης» στις 16.40 καλωσορίζουν στην κουζίνα τους έναν εκλεκτό καλεσμένο.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης πιάνει τις κουτάλες και μαζί με το δημοφιλή σεφ μαγειρεύουν λαχταριστά πιάτα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Το ίδιο βράδυ, στο «Δεν έχω λόγια», θα τραγουδήσουν οι Μέμος Μπεγνής και Κωνσταντίνος Φραντζής ενώ το «Celebrity game night» με τη Σμαράγδα Καρύδη, λίγες ώρες μετά στις 23.00, υποδέχεται τους Πέγκυ Ζήνα, Αντώνη Λουδάρο, Μιχάλη Ζαμπίδη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη και Βάνα Μπάρμπα.

Ανήμερα, η εκπομπή «Καλημερούδια», στις 10.00, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, υποδέχεται τον Κρατερό Κατσούλη και στο τραγουδιστικό κομμάτι το νεανικό συγκρότημα Melisses. Την ίδια μέρα, ο Γιώργος Καπουτζίδης στις 21.00 με ένα εορταστικό επεισόδιο «παίζει» με τους ηθοποιούς Μαριέλλα Σαββίδου και Ορφέα Παπαδόπουλο στο «Δεν έχω λόγια».

Σε χριστουγεννιάτικη διάθεση Alpha, Epsilon και ΕΡΤ1

Το κέφι στο κανάλι της Κάντζας ξεκινά από πολύ πρωί με την εκπομπή «Happy day στον Alpha», ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 08.00. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα έχει καλεσμένους τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Πάνο Καλλίδη, ενώ την παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι καλεσμένη η Τάμτα.

Η βασίλισσα της μεσημεριανής ζώνης, Ελένη Μενεγάκη, υποδέχεται στις 25 Δεκεμβρίου, στη 13.00, στο πλατό της εκπομπής τον Μάρκο Σεφερλή και την Ελένη Φουρέιρα για στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Όσον αφορά στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά»; Την παραμονή των Χριστουγέννων υπόσχεται να κάνει τους τηλεθεατές να ξενυχτήσουν με τους Βασίλη Καρρά, Θέμη Αδαμαντίδη, Παντελή Παντελίδη, Πίτσα Παπαδοπούλου και την Κωνσταντίνα να πιάνουν το μικρόφωνο.

Από την εορταστική ατμόσφαιρα δεν θα μπορούσε να λείπει το Epsilon. Η εκπομπή «NaMaste» με τη Ναταλία Γερμανού, στις 13.00, ανήμερα των Χριστουγέννων, ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη καθώς υποδέχεται δυο πανέμορφες γυναίκες, τις Εβελίνα Παπούλια και Λίτσα Γιαγκούση. Τη σκυτάλη παίρνει η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Tatiana live», στις 15.45, να διασκεδάζει τους τηλεθεατές με τον Γιώργο Τσαλίκη στην παρέα της.

Για το τέλος, με τη μαγνητοσκοπημένη συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης στo Κονσέρτο Θερινής Νυκτός του Schoenbrunn θα κρατήσει παρέα στο κοινό η ΕΡΤ1 την Παραμονή των Χριστουγέννων στις 22:00. Ανήμερα, στις 06:00, θα μεταδοθεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Στις 10:00, σειρά έχει το κονσέρτο «Χριστούγεννα στη Βιέννη», μια εκδήλωση – θεσμός της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Κρατικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Αυστρίας, και στις 13:00 έρχεται το χριστουγεννιάτικο «Αλάτι της γης» με τον Λάμπρο Λιάβα, είναι αφιερωμένο σε κάλαντα, γιορταστικά τραγούδια και χορούς.

The post Χριστούγεννα στην TV ! Τα προγράμματα που θα κρατήσουν συντροφιά στους τηλεθεατές 24 και 25 Δεκεμβρίου appeared first on KoolNews.

Keywords
Χριστούγεννα, προγραμματα, μαίρη συνατσάκη, φαιη σκορδα, ακης πετρετζικης, ντορετα παπαδημητριου, ελενη μενεγακη, εβελίνα παπούλια, τατιανα στεφανιδου, live, ΑΝΤ1, κυπρος, miss, world, σεφ, game, night, melisses, alpha, epsilon, happy, πιτσα, tatiana, ερτ1, Κορμός Χριστουγέννων, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, eurobank alpha, alpha eurobank, θερινη ωρα, η ημέρα της γης, κωστας καρρας, ελενη, καλαντα, ζηνα, παιχνιδια, σεφ, σμαραγδα καρυδη, τραγουδια, υγεια, alpha, game, ακης, ατμοσφαιρα, αφιερωμενο, βανδη, βανα μπαρμπα, βραδυ, γιωργος λιαγκας, γρηγορης, δεσποινα βανδη, δεσποινα, δοξα, εβελίνα παπούλια, ερχεται, ιδια, ιδιο, θεοδωρα, θεια λειτουργια, κουζινα, κωστας μαρτακης, λειτουργια, λειπει, λιαγκας, μαίρη συνατσάκη, μεμος μπεγνης, μενεγακη, μιρκα παπακωνσταντινου, μις ελλας, μαρια, ναταλια γερμανου, ουγγαρεζος, παιδια, παπακωνσταντινου, πεγκυ ζηνα, πιατα, παρτυ, πρωι, σειρα, σκορδα, σοου, στην κουζινα, στο κοκκινο, ταμτα, τατιανα, φουρειρα, κωνσταντινος, ωρες, αρναουτογλου, δημητρης, epsilon, εκπομπες, κομματι, κωνσταντινα, κωστας, melisses, miss, θεια, θερμοκρασια, world
Τυχαία Θέματα
Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου,christougenna, 25 dekemvriou