Η Google «κατακτά» το Twitter: Νέος πρόεδρος μετά τις απολύσεις

Λίγες μέρες μετά τις θεαματικές απολύσεις, το Twitter προσέλαβε νέο εκτελεστικό διευθυντή.

Ο Omid Kordestani, ο εντέκατος υπάλληλος της Google, είναι ο νέος πρόεδρος του Twitter, μετά την ανακοίνωση ότι ο πρώην πρόεδρος Jack Dorsey αναλαμβάνει γενικός διευθυντής του κολοσσού. Η ανακοίνωση

του νέου προέδρου έγινε μόλις δύο μέρες μετά τις εξελίξεις, όχι μόνο με τον Dorsey αλλά και τις 336 απολύσεις στις οποίες προχώρησε το δίκτυο.

Αυτό που πάντως εξέπληξε τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου, όταν αναζήτησαν στην κοινότητα του Twitter τον νέο πρόεδρο, είναι πως ο λογαριασμός του, αν και ανοίχθηκε εδώ και πεντέμιση χρόνια, είχε μόλις... οκτώ tweets! Ανακηρύχθηκε ως ο πρώτος «outsider» που αναλαμβάνει τόσο υψηλή θέση στο δίκτυο από την ίδρυσή του το 2006.

Ο Omid Kordestani παραιτήθηκε από την Google, όπου τελευταία εργαζόταν ως διευθύνων σύμβουλος των επιχειρήσεων τον περασμένο Αύγουστο όμως παρέμενε σύμβουλος της εταιρίας για το Alphabet. Προηγουμένως ήταν μέλος του ΔΣ της Vodafone για περίπου δύο χρόνια.

Jack Dorsey και Omid Kordestani αντάλλαξαν πάντως tweets «καλωσορίσματος», γεγονός που... ανέβασε το σκορ του νέου προέδρου στα έντεκα συνολικά tweets.

Η εταιρία των 20 δισ. δολαρίων είχε τοποθετήσει τον Dorsey στη θέση του προέδρου νωρίτερα τον Οκτώβριο, ως προσωρινή λύση, ενώ κατέφυγε στις 336 απολύσεις, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων πρόκειται για μηχανικούς, με σκοπό να καταστήσει το σχήμα της πιο ευέλικτο και να μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και «δυσκαμψίες» του τελευταίου διαστήματος.

The post Η Google «κατακτά» το Twitter: Νέος πρόεδρος μετά τις απολύσεις appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα