Κεφαλογιάννη-Σαλμάς «δείχνουν» διεξαγωγή συνεδρίου στη ΝΔ

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η πρώην υπουργός προχώρησε σε μια ηχηρή παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία, «δείχνοντας» τη διεξαγωγή Συνεδρίου.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έγραψε:

«Το τελευταίο διάστημα η εικόνα που παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία

είναι ιδιαίτερα προβληματική. Σε μια κρίσιμη περίοδο που η χώρα αντιμετωπίζει τόσο μεγάλα προβλήματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, το κόμμα παρουσιάζει εσωστρέφεια και έλλειψη αντανακλαστικών να αντεπεξέλθει στην κοινωνική πραγματικότητα.

Κινδυνεύει να αποκοπεί από την κοινωνία, να απομονωθεί από τους πολίτες. Δεν γίνεται να είναι όλα τα μεγάλα μέτωπα ανοιχτά όπως το ασφαλιστικό, η φορολογία, η παιδεία και εμείς να ασχολούμαστε μέρα με την ημέρα με χαώδεις διαδικασίες και ξεπερασμένες ίντριγκες. Τα κόμματα δεν μπορούν να λειτουργούν χωρίς συγκλίσεις οργάνων, διεξαγωγή συνεδρίων, συζητήσεις για ζητήματα που αφορούν κρίσιμα θέματα για την ιδεολογική μας φυσιογνωμία.

Δεν γίνεται να μη μιλάμε για όλα αυτά που οι ψηφοφόροι μας μιλούν καθημερινά. Να μην αρθρώνουμε πολιτικό λόγο ή άποψη. Χρειάζεται άμεσα, τώρα, να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον φαύλο κύκλο. Τα περιθώρια για προσωπικές στρατηγικές δεν υπάρχουν. Οφείλουν όλοι να το καταλάβουν. Τώρα.»

Και ο Σαλμάς θέλει συνέδριο και πάγωμα της εκλογής προέδρου

Το «πάγωμα» των διεργασιών για την εκλογή προέδρου της ΝΔ έως τον Μάρτιο αναμένεται να προτείνει ο βουλευτής του κόμματος Μάριος Σαλμάς.

Μάλιστα, ο κ. Σαλμάς θα υπενθυμίσει την απόφαση της Πολιτικής Επιτροπής, την οποία είχε εγκρίνει η Κοινοβουλευτική Ομάδα, για εκλογές τον Μάρτιο, ενώ θα τονίσει πως το χρονικό διάστημα των εφτά ημερών που είχαν στην διάθεσή τους οι πιθανοί υποψήφιοι για την συλλογή υπογραφών ήταν πολύ μικρό.

Επίσης, θα τονίσει πως της διαδικασίας συλλογής υπογραφών δεν προηγήθηκε δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων.

Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η πρότασή του, ο κ. Σαλμάς θα ζητήσει το νέο χρονοδιάγραμμα που θα εγκριθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

The post Κεφαλογιάννη-Σαλμάς «δείχνουν» διεξαγωγή συνεδρίου στη ΝΔ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα