Μετά τη θύελλα στη ΝΔ νηνεμία και επιχείρηση «ενότητα» σε πρώτο πλάνο

Μετά τη θύελλα της ΚΕΦΕ ήρθε η…νηνεμία στη ΝΔ, με τους τέσσερις διεκδικητές της γαλάζιας ηγεσίας να συναντώνται πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ και με κοινή τους δήλωση να αναβάλλουν τον γαλάζιο εμφύλιο, τουλάχιστον προς ώρας.

«Ενόψει της εκλογικής διαδικασίας της 22ας Νοεμβρίου, οι τέσσερις υποψήφιοι για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, συναντηθήκαμε και στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης, διαφάνειας της διαδικασίας και πιστής τήρησης του Καταστατικού. Αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας,

η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου» ανέφεραν στην κοινή τους δήλωση οι κύριοι Μητσοτάκης, Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης και Γεωργιάδης.

Το ότι οι τόνοι χαμηλώνουν προκύπτει και από άλλες δύο δημόσιες δηλώσεις, μια του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και μια του Ανδρέα Παπαμιμίκου. O κύριος Μεϊμαράκης είπε πως «είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που μετά τη χθεσινή μου παρέμβαση επιβάλαμε τη διαφάνεια και τη νομιμότητα. Ήδη αναρτήθηκαν οι προδιαγραφές στο ίντερνετ και προχωράμε στην ανοιχτή διαδικασία», ενώ συνεργάτες του εξηγούσαν πως η χθεσινή του παρέμβαση έγινε με το κοστούμι του προέδρου της ΝΔ, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαφάνεια της διαδικασίας, και όχι με αυτό του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ.

Δήλωση έκανε και ο γραμματέας της ΝΔ και πρόεδρος της ΚΕΦΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος σημείωσε τα εξής: «Χαίρομαι ειλικρινά που οι συνεργάτες του κ. Ευάγγελλου Μεϊμαράκη διέψευσαν επισήμως σχόλια και δημοσιεύματα, που άφηναν υπονοούμενα για "μαιμουδιές" και "οικονομικό όφελος" κατά τη διαδικασία επιλογής της εταιρείας, που θα αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών. Από τη πρώτη στιγμή, οι διαδικασίες ήταν απόλυτα διαφανείς και δεν αφορούσαν την ΚΕΦΕ, όπως κατηγορηματικά είχα δηλώσει. Κάτι που επιβεβαίωσε και η σχετική γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου της Νέας Δημοκρατίας. Επιτέλους, ας επικρατήσει η ενότητα και η ψυχραιμία για το καλό της παράταξης».

The post Μετά τη θύελλα στη ΝΔ νηνεμία και επιχείρηση «ενότητα» σε πρώτο πλάνο appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα