Γνωρίστε την Κιμ Ανάμι: Σηκώνει αντικείμενα με τους μύες του κόλπου της! [εικόνες]

20:50 4/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Μία γυναίκα ανέπτυξε την απίστευτη ικανότητα να σηκώνει αντικείμενα με τον... κόλπο της!

Φαίνεται απίστευτο αλλά σηκώνει καρύδες, αντικείμενα του σπιτιού ακόμη και σανίδα του σερφ χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τους μυες των γεννητικών της οργάνων.

Η Κιμ Ανάμι είναι το όνομα της δασκάλας της νέας τεχνικής πειθαρχίας που ονομάζεται «κουνγκ-φου κόλπου» . Αν και φαίνεται μία περίεργη ικανότητα σύντομα ίσως δούμε και άλλες γυναίκες με τέτοια δύναμη καθώς εμψυχώνει και άλλες γυναίκες να την μιμηθούν ενώ τις διαβεβαιώνει ότι με

αυτήν την πρακτική μπορεί να βελτιώσουν την υγεία τους. Για παράδειγμα λέει πως αυτή η τεχνική θα μπορούσε να βοηθήσει σε προβλήματα κατάθλιψης, κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο νέο ενώ βοηθάει ιδιαίτερα στην αποκατάσταση μετά την γέννα.

Για να μπορέσει να σηκώσει αντικείμενα η Κιμ κάνει το εξής: Δένει μία λεπτή κλωστή σε ένα μικρό αυγό και στην άλλη άκρη του δένει το αντικείμενο. Τέλος τοποθετεί το αντικείμενο στον κόλπο της και σηκώνει το αντικείμενο με τους μυς του.

Η Ανάμι περιγράφει τον εαυτό της ως προκλητική και καινοτόμο που παίρνει την δύναμη του κόλπου της στα σοβαρά: «Πριν από 5000 χρόνια η δύναμη των γεννητικών οργάνων θεωρούνταν απαραίτητο προσόν», δήλωσε στην εφημερίδα Metro. «Από την στιγμή που η ενέργεια του σεξ είναι ζωτική ενέργεια και τα γεννητικά μας όργανα είναι το κέντρο αυτής της ενέργειας είναι σημαντικό να 'μαστε συνδεδεμένοι με αυτά».

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

The post Γνωρίστε την Κιμ Ανάμι: Σηκώνει αντικείμενα με τους μύες του κόλπου της! [εικόνες] appeared first on KoolNews.

Keywords
Αναζητήσεις
μύες του κόλπου
Τυχαία Θέματα