«Μίδας» στην Τσέλσι ο Μάξι Αλέγκρι – Συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο αντί 30 εκατ. ευρώ!

19:06 4/2/2016 - Πηγή: KoolNews

Δεκατρείς διαδοχικές νίκες στη Serie A είναι ένα επίτευγμα ικανό να εντυπωσιάσει ακόμα και τον απαιτητικό Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Αυτό είναι το σερί που «τρέχει» τη δεδομένη χρονική στιγμή η Γιουβέντους και τον αρχιτέκτονα αυτού αποφάσισε να προσελκύσει ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι. Όπως μετέδωσε το «Calciomercato», η διοίκηση των «μπλε» συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας από το προσεχές καλοκαίρι με τον 48χρονο

τεχνικό, αντί 7,4 εκατ. ευρώ ετησίως, ήτοι 29,6 εκατ. ευρώ!

Υπάρχει βέβαια ένα εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεραστεί για να εξελιχθεί το φλερτ σε γάμο. Ο Αλέγκρι έχει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους έως το καλοκαίρι του 2017 και η Τσέλσι θα κληθεί πιθανότατα να πληρώσει ένα ποσό και για την αποδέσμευση του.

Η απόφαση του Αμπράμοβιτς να μην αναζητήσει μόνιμο διάδοχο του Ζοσέ Μουρίνιο (αλλά τον υπηρεσιακό Γκους Χίντινκ) δείχνει πάντως ότι δεν πρόκειται να… τσιγκουνευτεί προκειμένου να προσλάβει αυτόν που θεωρεί εκλεκτό. Άλλωστε Αμπράμοβιτς και φειδώ δεν ήταν ποτέ έννοιες συνυφασμένες…

The post «Μίδας» στην Τσέλσι ο Μάξι Αλέγκρι – Συμφώνησε για τετραετές συμβόλαιο αντί 30 εκατ. ευρώ! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα