Γιώργος Γιαννόπουλος: «Από τότε που γεννήθηκα ήμουν ο αδερφός της ανάπηρης»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ» και τη Ρενέ Σαραντινού μιλάει για όλα όσα τον έχουν «σημαδέψει» και «στιγματίσει» από μικρή κιόλας ηλικία.

«Έφαγα bullying από μικρός για την αδερφή μου την Αγγέλω. Από τότε που γεννήθηκα ήμουν ο «αδερφός της ανάπηρης», όμως το έκανα προτέρημα. Δεν ήταν ότι με έδειχναν τα παιδιά στο χωριό, αντικειμενικά ήμουν κάτι διαφορετικό.

Αυτό το αρνητικό πέρασαν χρόνια για να το κάνω θετικό. Όταν έμενα με τις αδερφές μου στην Αθήνα,

έφτασα σε σημείο που την έβαζα σε καφετέριες και την είχα ως υπερηφάνεια. Έκανα το μειονέκτημα πλεονέκτημα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για το πρόβλημα της αδερφής του και τον κοινωνικό ρατσισμό που δέχτηκε.

Ο ίδιος μίλησε και για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη πριν από λίγο καιρό και σε όλους όσοι τον κατηγόρησαν ότι παράτησε έναν άνθρωπο αβοήθητο στο δρόμο είπε:

«Δεν εγκατέλειψα τον άνθρωπο που χτύπησα στο ατύχημα και αυτό το αποδεικνύει η φωτογραφία που υπάρχει στη δικογραφία. Η δίκη έχει οριστεί να γίνει σε 2-3 χρόνια. Έκανα λάθος το οποίο θα με κάνει καλύτερο άνθρωπο στη ζωή μου. Έχω ζητήσει συγγνώμη από το παλικάρι…».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ToraTora.gr

The post Γιώργος Γιαννόπουλος: «Από τότε που γεννήθηκα ήμουν ο αδερφός της ανάπηρης» appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα