Η «Απολυμένη» είναι από τις παραστάσεις που πρέπει να δεις! Πολύ καλή ερμηνεία, επίκαιρο σενάριο, ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία

Το θέατρο «Βρετάνια» φιλοξενεί τη φετινή σεζόν το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη, η «Απολυμένη». Με τίτλο που προμηνύει το περιεχόμενο και το εξαιρετικά επίκαιρο σενάριο, η ιστορία σου δείχνει την προσωπική εμπειρία της Μαριέττας, που εργάζεται ως κοσμικογράφος σε μεγάλο γυναικείο περιοδικό.

Η στήλη της θεωρείται κορυφαία στο είδος της. Πλούσιοι και διάσημοι κάνουν το παν για να δημοσιεύσει φωτογραφία τους. Η ζωή της είναι γεμάτη λάμψη, πάρτι, ταξίδια.

Και μια μέρα απολύεται. Όλες οι πόρτες κλείνουν,

το τηλέφωνο σιωπά, τα καλέσματα ακυρώνονται, οι επώνυμες φίλες εξαφανίζονται κι εκείνη μένει ολομόναχη και αγωνίζεται να επιβιώσει.

Με την Κατερίνα Διδασκάλου να υποδύεται τον καλύτερο ρόλο, ενδεχομένως, της μέχρι τώρα πορείας της και τον Κώστα Γάκη να χαρίζει τη σκηνοθετική του ματιά, το έργο αγγίζει, συγκινεί, προκαλεί εναλλαγή συναισθημάτων και κάνει το θεατή να φεύγει με σκέψεις και ταυτόχρονα με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης.

The post Η «Απολυμένη» είναι από τις παραστάσεις που πρέπει να δεις! Πολύ καλή ερμηνεία, επίκαιρο σενάριο, ενδιαφέρουσα σκηνοθεσία appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα