Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να σιωπήσει;

08:57 5/2/2016 - Πηγή: KoolNews

«Θυμηθείτε τι κατάφεραν τα κανάλια την εποχή του δημοψηφίσματος» σημείωναν με νόημα κύκλοι του Μαξίμου, σχολιάζοντας την «ταξική παρουσίαση» των χθεσινών κινητοποιήσεων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Του Πάνου Ελευθερόπουλου

Χωρίς ανακοινώσεις και πικρόχολα δελτία τύπου στα οποία τόσο αρέσκεται το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, προτίμησε να σιωπήσει και να μην σχολιάσει το κλίμα «λαικού ξεσηκωμού» που δημιουργήθηκε στα δελτία των οκτώ.

«Οι πολίτες έχουν και μνήμη

και κρίση» σχολίαζε στέλεχος του επικοινωνιακού επιτελείου του πρωθυπουργού, υπερτονίζοντας τα δύο μέτρα και σταθμά που η ιδιωτική τηλεόραση επέλεξε να χρησιμοποιήσει για την παρουσίαση της χθεσινής απεργίας σε αντίθεση με το απαξιωτικό ύφος που συνόδευαν αντίστοιχα ρεπορτάζ προηγούμενων χρόνων, όταν οι τότε διαδηλώσεις ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζονταν από τους τηλεσχολιαστές ως ταφόπλακα της εθνικής οικονομίας.

Αν και το Μαξίμου δεν επιθυμεί την επικοινωνιακή σύγκρουση με τις μεγάλες μάζες των συμμετεχόντων στην απεργία και τις διαδηλώσεις και επιχειρεί με τον τρόπο του να τις οικειοποιηθεί επικοινωνιακά προς τους δανειστές δεν κρύβει την δυσαρέσκειά του για την τηλεοπτική αντιμετώπιση του θέματος χωρίς όμως η δυσαρέσκειά αυτή να βγαίνει επισήμως προς τα έξω.

Παρότι αργά χτες βράδυ υπήρξαν σκέψεις και προτάσεις για ένα καυστικό και επιθετικό δελτίο τύπου από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, τελικά επεκράτησε η άποψη όσων υποστήριξαν πως «η συγκεκριμένη τακτική των καναλιών θα γυρίσει τελικά μπούμερανγκ όπως έγινε και στην περίπτωση του δημοψηφίσματος όταν κατάφεραν με την προπαγάνδα τους υπέρ του ΝΑΙ να στρέψουν τον κόσμο προς το ΟΧΙ».

The post Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να σιωπήσει; appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα